László

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Figyelmetekbe szeretném ajánlani egy ,,régi" kedves barátomat! Akinek a személye nekem garancia volt hogy amit képvisel az hiteles dolog,nem lesz átverés! Pedig règen tudom - évtizednèl is régebben - hogy nincs rendben, hogy több mint húsz kiló a fölösleges teher, amit cipelek! A háziorvosom pedig piszkàlt rendesen hogy: ,,rendben folytassa a régi életét és szokásait de közben szakítson időt a végrendeletét ìrogatni!” Ugyanis a vèrcukrom a kritikus határ körül mozgott. 7,2 a testszerviz előtti vizsgalat 6.4 volt. Nem beszélve a szívet ért terhelésről!

Szóval Annával beszélgetve eldöntöttem - amit már rég tudtam, hogy meg kell tegyek - hogy változtatok étkezési szokasaimon! Most a program leteltèvel 8 kilót ,,hagytam" el, pedig mèg a mozgást nem tudtam beépìteni az életprogramomba, tehát csak az evési szokásaim átalakítasával! Pedig szakmai ártalom nálam az evés, ugyanis szakács vagyok. És milyen cégér egy csupa-csont szakács! De félre a viccel! Eddig is szerettem azokat az ételeket, amelyek úgymond egészsègesek, csak az elkészítéséhez nem volt időm.Tudjátok - a régi szokásokrabsága! Főleg az édesszájúaknak. Nesze neked csoki! (Egy kocka is - nem hogy egy tábla! Napááá!!!) És a tészták, amelyek nálunk szinte mindig vannak. Mennyit is vitatkoztam, kakaskodtam,hogy nekem erre nincs időm!

De megtaláltam Annát és az általa képviselt Testszervíz Programot, amelyet tőlem telhetően végigcsináltam. És egyáltalán nem bántam meg! Kicsit furcsa hogy a mérleg ennyit mutat, viszont kellemes izgalommal tölt el a mérlegelés előtti perc: vajon keskenyedtem-e egy cseppet megint? És jól érzem magam, még a szervezetem is kívánja a mozgást - amire ki van éhez(tet)ve sajnos. És biztos vagyok benne hogy a többi várt eredmény is jönni fog!

Ha te is segítsègre vársz es az igény megvan benned egy jobb minőségű egészségesebb életre, akkor győzd le magad most és fogd meg a Testszervíz Tanacsadód kezét és csapj bele!

Mire vársz még?”

Pap László

2016. 04. 27.


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

László is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket