M. Mónika

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Mónika gyönyörű Testszerviz Programja egy igazi kihívás és egyben nagy élmény volt nekem. Nagyon büszke vagyok rá, mert élete egyik legzaklatottabb időszakában is képes volt végig csinálni az életmód váltást és valódi, hosszútávú változást létrehozni. 10 emberből 9 bele sem kezdett volna Mónika élethelyzetében.

Határozott célt és motivációt kerestünk a Testszerviz Program kezdetekor. Ezeket írta le Mónika akkor:

Célom: Energikusabb, kevésbé fáradékony, egészségesebb és motiváltabb szeretnék lenni. Laposabb hasat szeretnék.

Motivációm: Fittebb akarok lenni és, hogy jobban szeressem magam, a hasi zsírtól szeretnék megszabadulni. Nem akarok az egészségi állapotáról nyavalygó öregasszony lenni. Az élet szép oldalait szeretném megélni. Az önbizalmamat szeretném visszanyerni.

A 12 hetes Testszerviz Program végén így foglalta össze sikerét, ami valódi siker, az ő sikere. :)

„Megbarátkoztam a testemmel. Nagyon rosszban voltunk, és a leadott kilók, püffedtség megszűnése miatt most sokkal jobban tudok azonosulni magammal. Folytatni szeretném az elkezdett munkát a rendszeres mozgás beiktatásával, hogy az “energikusabb vagyok, fittebb vagyok” érzés is megvalósulhasson.

Az elmúlt hónapokban sok dicséretet kaptam a környezetemből. Nagyon büszke voltam arra, hogy tettem azért, hogy jobban nézzek ki. Ez nagyon jót tett az önbizalmamnak.

 Számomra, a leadott kilókon (8,8 kg-mal lettem könnyebb, és összesen 37,5 cm- rel karcsúbb), és a már részletezett önbecsülésen túl döbbenetes volt, ahogy a hangulatomra, a hektikusságomra hatott a program! Sokkal kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb lettem. A jól ismert, állandó feszült állapotomon nagyon sokat javított! Már nem érzem, azt a parttalan falási kényszert, amivel az elmúlt 10 évben küzdöttem. A testem nem jelzett, hogy mikor elég az evésből és most már megbízhatóan jelez. Óriási öröm számomra, hogy a lányaim követendő példának tartják azt, ahogyan én táplálkozom, és a Testszservizes vacsorának nagyon örülnek. Elindult a tudatosságuk.

Kerestem valakit, aki egy kicsit figyel rám, segít eligazodni a táplálkozás útvesztőiben, kíváncsi a küzdelmeimre. Rita nem “kicsit” figyelt rám!!! Bátorított, ha kellett, szigorú volt, de mindenek előtt nagyon felkészült volt, rengeteg információt, ismeretet adott át. Ha valamire nem emlékeztem, többször nekifutottunk. Ha valamit nem értettem, többször is elmagyarázta. Az volt az érzésem, Ritának TÉNYLEG fontos, hogy én hogyan fejlődöm!“

* A kép csak illusztráció.

Mónika konzultánsa, Haness Rita


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Mónika is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket