M. Szilvia

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

"Hát nem is tudom, hogy kezdjem! Nagyon sokféle diétát, fogyókúrát kipróbáltam már, ha be is indult a fogyás pár héten belül abbahagytam!! Egy nap láttam Katát, akit már régebbről ismertem, hogy Testszerviz Specialista.

Felhívtam Katát és pár nap múlva találkoztunk is. Kata a program alatt végig nagyon kedves, türelmes, segítőkész volt! Első alkalommal mikor találkoztunk, bevallom kicsit megijedtem, mert olyan dolgokat kellet elhagynom, amiről azt hittem soha nem tudok!! A csoki, pékáru, kenyér, krumpli .........stb!! Mára ezek teljesen eltűntek az étlapomról! Soha nem gondoltam volna, hogy zöldségekből is lehet laktató, finom ételeket főzni!

Mára a napi rutinból megivott reggeli kávémat felváltotta a zöldturmix, - itt is be kell, hogy valljam, nem gondoltam volna, hogy meg bírom inni és még ízlik is!

Most a program végén mit adott nekem a Testszerviz?? Megszabadultam 10kg-tól, sok cm-től, hozott egy rendszert az életembe, magabiztosabb, stressztűrőbb lettem, jókat alszom. Még a mozgás az, amit el kell kezdenem. Köszönöm Kata! Egyszer sem gondoltam, hogy abbahagyjam a programot!

M-né Szilvi"


Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Szilvia is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket