M.M.Krisztina

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

2017. márciusában kezdtem el a programot. Három dolog miatt vágtam bele.

Az egyik ok, hogy láttam az anyósomat, aki már elvégezte a programot és azt tapasztaltam, hogy ittvalami olyan csodának mondható dolog történik, ami által megszűnt a 30 éve fennálló gyomorsav túltengése. Korábban ennek megoldására a piacon található összes gyógyszert segítségül hívta már, de sikertelennek bizonyultak. Ja és a köszvénye is eltűnt. Ma már tudom, hogy ezek nem egy csoda végtermékei, hanem a program egyszerűségének a mellékhatásai voltak.

A második dolog, amiért elkezdtem, hogy úgy gondoltam, itt az ideje, hogy tudatosabb legyek a testemmel kapcsolatban, és a gyermekeimnek is olyan tudást adjak, amely segít megérteni a testük működését, hogy mi az, ami a legjobb a testüknek és mi az, ami kevésbé. Bevallom őszintén az a legnehezebb számomra, hogy a gyerekekben eddig kialakított rossz étkezési szokásokat eltüntessem, átalakítsam. Most már ilyen tudással a kezemben, tudom, hogy másképp kellett volna csinálnom egy pár dolgot! Nagy sikerem, hogy azért szépen lassan haladunk! Azt az egyet sajnálom, hogy nem a gyerekeim születése előtt találkoztam a Testszervizzel!

Bevallom őszintén kicsit féltem mielőtt elkezdtem a programot, mert nem tudtam elképzelni, hogy mi lesz a kis csokijaimmal, sütijeimmel, tejszínhabos kávémmal stb…! Mindig csodáltam azokat az embereket, akik képesek lemondani dolgokról, köztük a férjemet, aki szintén elvégezte a programot. nem értettem, hogy csinálja! Kovács Mara segített nekem megérteni, milyen folyamatok mennek végig a testemben, miért történnek úgy a dolgok, ahogy, és szuper recepteket és tanácsokat kaptam tőle. És igen, MEGÉRTETTEM! Valóban úgy működik a testem, ahogy azt Mara elmondta. Nem járok rá a csokikára stb…! Ha olyan helyzetbe kerülök, hogy mégis, akkor pedig tudom, hogyan szervizeljem a testemet.

Túlsúlyom nem igazán volt, olyan a szülések után visszamaradt felesleges zsírpárnáim (derék, csípő, kar) viszont igen, amik az évek alatt nem akartak eltűnni. A Testszerviz program alatt, viszont maradéktalanul eltűntek. Végtelenül boldog vagyok ettől!

A harmadik dolog, amiért belevágtam a programba, hogy alapvetően szeretek segíteni másoknak és a Testszerviz programban megtaláltam a valódi segítség lehetőségét, ezért kiképződtem Mara segítségével is Testszerviz konzulensnek, hogy sok-sok emberhez eljuttathassam ezt a fantasztikus tudást!

Mánya Mosó Krisztina


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Krisztina is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket