M.P.

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

„A 3 hónap!

Minden egy áprilisi vasárnapon kezdődött! Facebook-oztam és megpillantottam Kőrösi Kati által feltett Kitti Nevezetű lány kis videóját, aki éppen beszámolót tartott az ő Testszervizes sikereiről.

Végignéztem vagy háromszor és utána is jártam, hogy mi is ez a Testszerviz.

Megtetszett! Gondoltam, ha másnak sikerül, nekem miért nem?!?! Hétfő délelőtt telefonáltam is Katinak és szerdán már ott is voltam a Lomb utcai testszervizes teremben, ahol Kati (aki egy tünemény), elmagyarázta, hogy hogyan is működik ez az egész!

Fogyókúráztam én már rengeteget, mindenféle tablettákkal, porokkal, teákkal, italokkal, kisebb-nagyobb eredménnyel. De, ez mind egy ideiglenes állapot volt, mert elfogytak, vagy éppen nem volt rá pénzem, így a kilók szépen vissza is másztak rám. A Testszerviz nem ilyen. Itt megtanulod, hogy valójában miképp működik a tested, mi jó neki és mi nem! Egyféle útmutató… Egy életre!

Rólam nem fogtok képeket látni, mert nem vagyok az a szereplős típus, de remélem ez a pár sor sokaknak megadja majd az induló löketet.

Április 19-én kezdődött el az én Testszervizelésem. Kíváncsian vártam hová is vezet engem. Kicsit izgultam, mert hát mindent szeretek, ami: pékáru, süti, csoki és társai. Gondoltam, hűha! Most akkor, hogy is fog ez nekem menni? De Kati, a sok-sok felvilágosításával, jó tanácsaival rengeteget segített.
Észre sem vettem, hogy már a nagy kedvenceimnek hitt „nasik” már nem is hiányoznak.

Azt tudni kell, hogy egy percig sem éheztem, mindig jókat eszek és fogok is. Nem mondom, hogy nem volt a 3 hónap alatt olyan, hogy nem csúszott be egy kis édesség vagy alkohol, hisz ez is hozzá tartozik az élethez! Nem tilos, de a test másnapra azért reagál rá és látod a mérlegen, hogy ez nem volt olyan nagy ötlet. – De sebaj – mert azért van a Testszerviz, hogy ezt is megtanulod, hogy hogyan küszöböld ki.

Az első nagy nehézségem a reggelizés volt. Mert eddig ez nem volt! Kati kérdezte, hogy miből áll a reggelim? A reggeli? Hát…. kávé, cigi. – válaszoltam. Erre Kati egy olyan mondatot mondott, amire a mai napig emlékszem: - Ha nem adsz a testednek tápanyagot, akkor hol fogsz hosszú évekig lakni?

Hát így kezdtem el beiktatni a reggelit. 1 natúr joghurttal kezdődött! Amit mellesleg ¾-ed órán át eszegettem, mert nem igazán ment, de nem adtam fel! Napról napra egyre jobban ment, és rájöttem, hogy sokkal jobban indulnak a napjaim. Ma már többféle dologból is áll az a bizonyos napi
első étkezés.

Az ebéd egy picit körülményesebb, mert ha nem viszek magamnak otthonról, és nem hagyhatom el a munkahelyemet délben, kénytelen vagyok rendelni. Egyre több helyen lehet rendelni olyan ételeket, amik segítenek helyesen táplálkozni.

A vacsi pedig tőled függ és a testszerviztől kapott jó tanácsoktól.

Természetesen nem csak a felsoroltakból áll ez a program, rengeteg dolog van még, amit nekem is véghez kell vinnem. De – nem sietek sehova, most, hogy tudom, mi is az, ami jó a szervezetemnek!

Eredményeim:

- mínusz 12,5 kg a testsúlyomból
- mínusz 3 cm a felkarból
- mínusz 2 cm a combnál
- mínusz 7,5 cm a hasnál
- mínusz 9 cm a csípőnél
- mínusz gyomorsav (mert savlekötőn éltem…)

+ sok tudás
+ önbizalom
+ 1 barát – Kati

Mindig szívesen jártam heti egyszer Katihoz, aki végtelenül kedves, pozitív, bátorító, és nem utolsó sorban, nagyon érti a dolgát!

Tehát nincs min gondolkodni, vágj bele!

Sok sikert kívánok mindenkinek, mert egy biztos: az lesz!”

M.P. - Mosonmagyaróvár


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

M.P. is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket