Magdolna

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

64 évesen, immár nyugdíjasként éreztem, hogy lelkileg és fizikailag is változtatásra van szükségem, méghozzá mielőbb. Noha kételkedtem a remélt sikerben, de a Testszerviz módszer alkalmasnak tűnt, arra, hogy a céljaimat – azaz egy jelentős súlyvesztést és a kiegyensúlyozottság magasabb szintjének elérését - megvalósítsam. Vágytam arra, hogy ne riadjak meg a saját tükörképemtől, és sokkal jobban érezzem magam a bőrömben. Így belevágtam a 12 hetes Testszerviz Programba.

A magammal szembeni szkepticizmus eleinte igen nyomasztóan hatott, de a tanácsadómmal folytatott heti konzultációk fokozatosan eloszlatták a bizalmatlanságomat és a kishitűségemet. Óriási segítség volt maga a rendszeres konzultációs lehetőség, nem is beszélve a sikereim láttán Ritával együtt megélt örömről, a sok bíztatásról és a szükség szerinti helyreigazításról, útba igazításról. Neki köszönhetően sikerült egy jótékony hatású rendszert vinni az életembe, egy teljesen új hozzáállást rögzíteni magamban, és szinte észrevétlenül a magamévá tenni azt. Rita személyisége, kisugárzása, bölcs meglátásai, bíztatása, higgadtsága és türelme ösztönzően hatnak a folytatáshoz. A program alatt megtanultam, hogy mit szeret a testem, mit kell tennem, hogy megszabaduljak a túlsúlyomtól, és közben remekül érezzem magamat.

12 hét alatt 11,5 kg-ot fogytam úgy, hogy nem éheztem egy pillanatig sem, összesen 44 cm tűnt el a testemről, a legkritikusabb helyekről. A csábító, de a testemre kellemetlenül ható ételeket könnyedén figyelmen kívül hagyom. A hasi diszkomfortom megszűnt, jól alszom. A hideg frontra menetrendszerűen beköszönő mellkasi fájdalmaim megszűntek. A szokásos kardiológiai kontrollomon kiderült, hogy soha nem volt ilyen jó a kardiológiai státuszom. Az EKG-m és a szív ultrahang eredményem is kiváló lett.  A labor eredményeimben minden korábbi eltérésem normalizálódott.

Az életmódom átalakult, kizárólag pozitív változásokat tapasztaltam a testemben a kúra során. A megélt lelki és fiziológiai hatások alapján bátorítok minden korosztályombeli hölgyet, hogy ne féljenek változtatni, megéri!

Köszönöm Testszerviz, köszönöm Rita. Folytatom, már nem is tudnám másképpen csinálni.


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Magdolna is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket