Margó

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!


 

Az életem nagyon stresszes volt, állandóan fogyóztam, de nem tudtam leadni semmit. Nem volt energiám állandóan aludnom kellett délután. Ebben az időszakban a lábamon csúnya fekély volt, ami nem akart gyógyulni, nem tudtam járni szinte csak feküdtem már. Éjszaka rossz volt az alvásom, sokszor felébredtem. A hasam iszonyúan puffadt volt, főleg a menzesz ideje előtt.

Találkoztam a Facebookon László Magdi Testszerviz oldalával és ezután elkezdtem nézegetni a www.testszerviz.hu oldal receptjeit, blogokat és sikereket. A sikereket látván úgy döntöttem kitöltöm a tesztet, igaz nem bíztam abban, hogy bárki fog jelentkezni. Magdi felhívott szerencsére és egyeztettünk egy időpontot, találkoztunk az irodájában és azonnal belevágtam a 3 hónapos Testszerviz programba.

Sokat segített rajtam a program, mert már nem kell aludnom délutánonként. A fogyás is szépen beindult és a hasi puffadásom is sokkal lejebb apadt. A 3 hónap eredménye – 9 kg lett, ami főként a hasi zsírjaimból ment le. A fekélyektől sokkal hamarabb megszabadultam ez még a bőrgyógyásznak is feltűnt, mert a csontomig volt az elfertőződött seb. Ez bármilyen bogár csípéstől kialakul nálam és már többször előfordult. Egy – egy ilyen probléma nálam kb. 1 évi is el szokott húzódni mos 5 hónap alatt rendeződött úgy, hogy az első 3 hónapban szinte semmit nem javult, amikor még nem voltam a Testszerviz programon.

A gyógyulásomat nagyban segítették még a terápiás tisztaságú esszenciális olajok. Nagyon boldog voltam újra tudtam járni és a kötszereket sem kellett már megvennem, ami jelentős kiadás volt. Az alvásom minősége is jelentősen javult, már végig alszom az éjszakát, ami előtte nem volt jellemző, 3x – 4x font voltam és néztem az órát és a plafont. Látványosan jobb lett a bőröm állapota mindenhol.

Amiben egyáltalán nem bíztam, hogy változni fog aza gyerek korom óta meglévő kézremegésem. Ez olyan szintű volt, hogy ne tudtam zöldséget pucolni, poharat csak 2 kézzel tudtam megfogni és szívószállal inni, a kanalat nem tudtam megfogni és enni vele, az idős szüleimnek nem tudtam bevinni a tálcát az ebéddel, de ez mostanra mind megváltozott pozitív irányba.

Az életminőségem jelentősen javult és sokkal jobban érzem magam és könnyebb az életem. A Testszerviz program könnyen tartható volt, nem kellett éhezni és sanyargatni magamat. Azt tisztán látom, hogy így tudom folytatni az életemet, mert imádom ezeket az ételeket, amiket megtanultam és a szemét ételek egyáltalán nem hiányoznak.

 


Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Margó is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!


Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Marcsi is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás