Margó

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Az életem nagyon stresszes volt, állandóan fogyóztam, de nem tudtam leadni semmit. Nem volt energiám állandóan aludnom kellett délután. Ebben az időszakban a lábamon csúnya fekély volt, ami nem akart gyógyulni, nem tudtam járni szinte csak feküdtem már. Éjszaka rossz volt az alvásom, sokszor felébredtem. A hasam iszonyúan puffadt volt, főleg a menzesz ideje előtt.

Találkoztam a Facebookon László Magdi Testszerviz oldalával és ezután elkezdtem nézegetni a www.testszerviz.hu oldal receptjeit, blogokat és sikereket. A sikereket látván úgy döntöttem kitöltöm a tesztet, igaz nem bíztam abban, hogy bárki fog jelentkezni. Magdi felhívott szerencsére és egyeztettünk egy időpontot, találkoztunk az irodájában és azonnal belevágtam a 3 hónapos Testszerviz programba.

Sokat segített rajtam a program, mert már nem kell aludnom délutánonként. A fogyás is szépen beindult és a hasi puffadásom is sokkal lejebb apadt. A 3 hónap eredménye – 9 kg lett, ami főként a hasi zsírjaimból ment le. A fekélyektől sokkal hamarabb megszabadultam ez még a bőrgyógyásznak is feltűnt, mert a csontomig volt az elfertőződött seb. Ez bármilyen bogár csípéstől kialakul nálam és már többször előfordult. Egy – egy ilyen probléma nálam kb. 1 évi is el szokott húzódni mos 5 hónap alatt rendeződött úgy, hogy az első 3 hónapban szinte semmit nem javult, amikor még nem voltam a Testszerviz programon.

A gyógyulásomat nagyban segítették még a terápiás tisztaságú esszenciális olajok. Nagyon boldog voltam újra tudtam járni és a kötszereket sem kellett már megvennem, ami jelentős kiadás volt. Az alvásom minősége is jelentősen javult, már végig alszom az éjszakát, ami előtte nem volt jellemző, 3x – 4x font voltam és néztem az órát és a plafont. Látványosan jobb lett a bőröm állapota mindenhol.

Amiben egyáltalán nem bíztam, hogy változni fog aza gyerek korom óta meglévő kézremegésem. Ez olyan szintű volt, hogy ne tudtam zöldséget pucolni, poharat csak 2 kézzel tudtam megfogni és szívószállal inni, a kanalat nem tudtam megfogni és enni vele, az idős szüleimnek nem tudtam bevinni a tálcát az ebéddel, de ez mostanra mind megváltozott pozitív irányba.

Az életminőségem jelentősen javult és sokkal jobban érzem magam és könnyebb az életem. A Testszerviz program könnyen tartható volt, nem kellett éhezni és sanyargatni magamat. Azt tisztán látom, hogy így tudom folytatni az életemet, mert imádom ezeket az ételeket, amiket megtanultam és a szemét ételek egyáltalán nem hiányoznak.

 


Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Margó is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket