Mária

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

IGEN! Bizony vannak sikereim. Melyikkel is kezdjem?

Legyen az első a súly: a három hónap 8 kg súly-vesztéssel járt, és hát ez az a „vesztés”, amire oly sokan oly sok mindent megtéve vágynak! És nekem most sikerült.

Ezelőtt már sok mindennel próbálkoztam, több-kevesebb sikerrel, de a végső cél sosem volt meg. Időnként javulás, majd visszacsúszás. Szóval küzdelem. Kerülgettem gondolatban a Testszerviz szolgáltatást is, de csak mint utolsó esélyt, hogy no talán ezt még nem próbáltam, hát egye fene, elmegyek, megnézem. Bizony jobb lett volna hamarabb! Profi alapokon profi konzultációk, pont azt kapja az ember, amire szüksége van ahhoz, hogy jó irányba tudja elindítani magát. Igen, magát, hiszen nem más valaki tesz velünk valamit, mi magunk tesszük meg azokat a lépéseket, amik elvezethetnek egy optimális (vagy ideális) testsúlyhoz, egészséghez, életminőséghez! Itt megkaptam azokat a kulcsfontosságú adatokat, amiket szem előtt tartva és beépítve a mindennapi rutinba, - fantasztikus eredményeket értem el. A súly kapcsán: szerencsére nem dobtam ki az egy-két mérettel kisebb ruháimat (jó nagy a gardrób, minden belefér), és most élvezettel veszem elő ezeket! Egyszer csak? „Áááá, rám jön a kedvenc farmerem!...” J „Óóóó, fel tudom húzni azt a szoknyát, amit már akkor sem, amikor megvettem, mert annyira tetszett!” J No, hát ilyenek történtek, sorban. Meg kell mondjam, teljes megelégedettséggel töltött el az előszobai nagytükör, amint egyszer-kétszer elébe billentem! J Hát erről ennyit.

Az egészség? Mondják, ha ez megvan, minden megvan…na az enyém „kissé” bibis volt. Nem tudtam elindítani a napjaimat. Kb. két óra minden reggel szó szoros értelmében szenvedés volt. Kábulat, fejfájás, esetleg még egy kis magas vérnyomás, jézusom, mit csináljak, már indulnom kéne, de még felkelni sem tudok. Ez ment egy ideje. Pedig elég tudatosan igyekeztem élni. Persze azokkal az adatokkal, amiknek tudatában voltam. (Ezeket most nem részletezem itt, mert akár kisregényt írhatnék.) DE! Elkezdtem a programomat és hát, mint a mesében; lássatok csodát!!! Elmúlt ez az őrület! Ti, akik nem szenvedtek ilyen kórságban, nem is tudjátok, milyen jó normálisan ébredni! Ehhez nekem kb. két hét kellett a programon. Összesen ennyi!

Lássuk tovább! Régen, (a program előtt, J), amikor végre előmásztam a hálóból, azonnal meg kellett támadnom a konyhát. Semmi más szóba se jöhetett!!! Éhes voltam, és ez mindet felülírt. Alapos reggeli, aztán jöhetett a fürdőszoba és lassan indulhatott a nap. Természetesen rácsodálkoztam, amikor azon vettem észre magam, hogy nincs falási rohamom, amikor felébredek. Csak úgy normálisan mehetek a fürdőbe, és azután tervezhetem és készíthetem a turmixomat, amit nyugiban elkortyolgathatok.

Ezzel eljutottam az életmódváltás okos-vágányára. Nem mindegy, hogy indul a napod, és az sem, hogy hogyan fejeződik be. Mert a esték is megváltoztak, természetesen jó irányba! Hangoztatva azt a sztereotípiát, hogy én persze egy éjszakai bagoly vagyok, este szuperül működök, kizsigereltem magam. Este minimum 10-ig dolgozni, aztán még ezt-azt tevékenykedni, éjfél, vagy bőven utána ráérek lefeküdni. Reggel úgyis mindegy, mikor kelek. És hiába volt mindegy, hogy mikor, ahogy leírtam az imént, akárhány óra alvás után is szörnyű volt a reggel.

Összegezve: egészségesebben, fittebben az élet könnyebb, szebb és élhetőbb lett. Természetesen a megtanult és megtapasztalt jó irányban haladok tovább, és biztos vagyok benne, hogy a mostaninál is jobb állapotba tudok jutni. Ezután fiatalodva öregszem! Így döntöttem! J J J

A ráadás örömöt az adja, hogy közeli hozzátartozóim, látva rajtam a változást, kezdenek egészségesebb ételeket enni, minden egyéb ráhatás nélkül! J Hát hiába, a példa ragadós!

Hálás köszönetem a programot elindító, gondozó és működtető csapatnak!

Érd, 2018. január 31.

Miskei Mária


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Mária is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket