Mariann :)

Kedves Tamás

Többszöri próbálkozásomra sajnos nem sikerült magamat rávenni, hogy tartósan ne egyek olyan élelmiszereket, amiktől tudom hogy hízom. Rengeteg péksüteményt,cukros dolgot ettem, így rájöttem, hogy segítséghez kell fordulnom. A Facebookon találtam egy jelentkezési lapot, ahol be is jelentkeztem, így indultunk el Tamással a Testszerviz programmal január végén.

Azóta fogytam 13.7 kg, ami nagy mértékben javított életminőségemen. Sokkal energikusabb vagyok, nem okoz problémát a cipő bekötése, a lehajlás. Nincsenek refluxos tüneteim, ami szuper, mert nem kell savlekötőt szedni, már nincsen annyira elsavasodva a szervezetem. Azóta sokkal több vizet iszom, sokkal könnyebben felmászom egy dombra, a lépcsőn. Nincsen bedagadva állandóan a bokám, lábfejem.

Már nem kívánom az édes ízt és a lisztes ételeket mert megértettem mi okozza a sóvárgást utánuk és rendbe tettük azt. Most már fel tudtam venni olyan ruhákat, amik régebben nem jöttek rám. Már ugrálni is tudok smile hangulatjel ! Ruha méretem másfél számmal kisebb lett, centikben is 10-15 cm-el kevesebbet mérek. Sokat tanultam a szervezetemről, testünkről.Tudom mit , mikor miért kell csinálni, amit többé-kevésbé sikerül is betartani. 

 

Mindenkinek sok sikert kívánok a programhoz!

2016 Április

Mariann


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Mariann is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás