Mariann :)

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Kedves Tamás

Többszöri próbálkozásomra sajnos nem sikerült magamat rávenni, hogy tartósan ne egyek olyan élelmiszereket, amiktől tudom hogy hízom. Rengeteg péksüteményt,cukros dolgot ettem, így rájöttem, hogy segítséghez kell fordulnom. A Facebookon találtam egy jelentkezési lapot, ahol be is jelentkeztem, így indultunk el Tamással a Testszerviz programmal január végén.

Azóta fogytam 13.7 kg, ami nagy mértékben javított életminőségemen. Sokkal energikusabb vagyok, nem okoz problémát a cipő bekötése, a lehajlás. Nincsenek refluxos tüneteim, ami szuper, mert nem kell savlekötőt szedni, már nincsen annyira elsavasodva a szervezetem. Azóta sokkal több vizet iszom, sokkal könnyebben felmászom egy dombra, a lépcsőn. Nincsen bedagadva állandóan a bokám, lábfejem.

Már nem kívánom az édes ízt és a lisztes ételeket mert megértettem mi okozza a sóvárgást utánuk és rendbe tettük azt. Most már fel tudtam venni olyan ruhákat, amik régebben nem jöttek rám. Már ugrálni is tudok smile hangulatjel ! Ruha méretem másfél számmal kisebb lett, centikben is 10-15 cm-el kevesebbet mérek. Sokat tanultam a szervezetemről, testünkről.Tudom mit , mikor miért kell csinálni, amit többé-kevésbé sikerül is betartani. 

 

Mindenkinek sok sikert kívánok a programhoz!

2016 Április

Mariann


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Mariann is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket