Mariann

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

A Testszerviz és én

Az elmúlt években csak úgy jöttek a kilók észrevétlenül, bár mindig reménykedtem, megállíthatom ezt a folyamatot. Elég sok mozgást végeztem – futottam főként -, ennek köszönhetően izmosan voltam túlsúlyos, aminek egy előnye van, hogy a felesleges kilók egyenletesen oszlottak el rajtam. Egy fokkal szebb talán, de attól még ott van! 

Többszöri próbálkozás után 2017. október 30-a volt a kiindulási pontom. Ez természetesen hétfőre esett, két nappal a névnapom előtt. A hétfőt ugye mindenki ismeri…majd hétfőtől, majd elsejétől…nos, ez a dátum ilyen jó kis köztes választás volt. Ez még nem Testszerviz volt, ez csak önkéntes, kemény elhatározás. A célom az volt, legyek jó néhány kilóval kevesebb. 

Hosszú évek óta nem eszem húst, de a szénhidrátok jelen voltak a táplálkozásomban. Ettől a naptól kezdve azonban száműztem őket. Saláta, saláta, saláta, egy kis gyümölcs, ritkán sajt. Nem éheztem, sokat ettem, és közben meg tanultam kezelni a környezetemből érkező kritikákat, mert mindenki attól féltett, valami bajom lesz. Pedig ellenkezőleg: nagyon jól éreztem magam!

Elkezdtem töltögetni az általam készített  testsúlytáblázatomat, mértem magam, salátáztam nagy lendülettel, és élveztem, hogy minden reggel egy kicsivel kevesebb kiló leszek. A reggeli futásaim megmaradtak és egyre többször jártam már úszni is, időmtől függően heti egyszer, kétszer. Ez mindig hatvan percet jelentett. A fürdőruhám egyre jobban mutatott rajtam. 

A kilóim kezdtek olvadozni, az első mínusz négy-öt után éreztem, most jó úton haladok. Nem tántorított el a célomtól a karácsony sem, 2018-ban is folytattam a majdnem 100 %-osan nyers étrendemet. 4 hónap alatt 13 kilótól szabadultam meg. Ez már nagyon látványos volt, nagyon jól éreztem magam!

Azonban amit a saját akaraterőmmel véghez tudtam vinni, az ennyi volt. Két hónap stagnálás következett, pedig nem szegtem meg a diétám. Igen, ez még akkor diéta volt, megvonásokkal, kevés bevitt kalóriával. Rettenetesen sok magot ettem – mogyorót, mandulát, napraforgómagot -, ezen kívül aszalt gyümölcsöket, gyümölcsszeleteket – ezek bár illettek a nyers étrendbe, de megakadályozták a testsúlyom további csökkenését. Télvége volt, hideg, és kellett valami, ami melegít…éreztem, nem fogom tudni sokáig kordában tartani magam, azt pedig nagyon nem szerettem volna, ha visszajönnek a kilók. 

Mínusz 13 kiló már akkora teljesítmény, nem adja az ember könnyen! De volt még mit leadni. Már sok új, kisebb méretű ruhám volt ekkor, de egyre jobban látszott, mennyi hurkától kell még megszabadulni.

És akkor – ahogy az lenni szokott -, jött a segítség! A neten lettem figyelmes a kelkáposztaporról szóló hirdetésre. Olvasgattam róla. Már megtapasztaltam a zöld turmixok jótékony hatását, kedveltem is. S végre egy olyan „módszer”, ami ezen alapul! Nem volt hiábavaló az elmúlt 5 hónap! A kelkáposztaporról szóló hirdetés elvitt a Testszerviz honlapjára, bejelentkeztem, és két nap múlva már ott is ültem Széplábi Éva zöldalma hangulatú szobájában. Ráadásul, ha blogot írtam volna az életmódváltásomról, zöldalma lett volna az ismertetőjele. Minden passzolt! Jó helyen voltam!

13 kilót fogytam, de nem megy tovább – nekem ez volt az alapproblémám. Éva rögtön, az első konzultáción rávilágított, mennyi szénhidrátot tömök magamba, mikor csak azt gondolom, salátázom. A magok, az aszalványok akadályozták a további súlycsökkenést. Most már olyan egyszerű ezt leírni, de akkor nagy felismerésnek tűnt. 

Így indultunk el az úton, most már ketten, mert Éva velem volt, értette, ami nekem gondot okozott. A korábbi testsúlytáblázatomat felváltotta a testszervizes füzet, ami végig a konyhaasztalomon lapult, és a reggelim vele kezdődtek. Pontosan, lelkiismeretesen töltögettem, mit ettem, mit ittam – és minden héten Évával ki is elemeztük. Én a személyes konzultációkat kedveltem. Közben millió praktikát kaptam, recepteket, olvasni- tanulnivalókat, személyre szabott tanácsokat. Nem volt olyan felvetésem, amire Éva nem adott volna értékes választ, könnyen érthető magyarázatot. 

Nem engedhettem meg magamnak, hogy egyik alkalomról a másikra ne legyen kevesebb a súlyom. Kellett ez magamnak és kellett a kontroll, a motiváció, Éva kedves, elismerő mosolya. Hát, én így vagyok kódolva. Az elismeréseket pedig ekkor már mindenhonnan kaptam, hiszen látványos formát öltött a megváltozott külsőm. 

Most 22 kilóval vagyok kevesebb, mint október 30-án. A Testszerviz a megtorpanásom óta még 9 kilót „faragott” le rólam. Most már nemcsak salátát eszem. Megtanultam, mi a jó nekem, melyik étel, összetevő milyen reakciót vált ki. Ha előző nap többet ettem – hiába helyénvaló ételekből -, akkor is meglátszott a súlyomon. Imádom a karfioltortát, a zöldségleveseket, a magokból sütött krékereket, a mákos-almás falatkáimat – de tudom, mikor mit engedhetek meg magamnak. Éva nélkül, a Testszerviz nélkül mindez nem sikerült volna! 

De nemcsak a testsúlyom változott. Például imádok vásárolni – hiszen azokat a dolgokat, amikre nekem van szükségem, hipp hopp összeszedem bármelyik áruházban. Nincs kenyér, kifli, kóla, krumpli, joghurtok, light termékek…csak zöldségek, kevés gyümölcs, kókuszzsír, olaj, magok…és már kész is. Rá se nézek az egyéb sorokra. Semmi feleslegeset nem veszek. Amit megspórolok a konyhán, azt ruhákra költöm. Aki hordott már 46-os blúzt, tudja mit jelent beleugrani a 38-as méretűbe. Ennyi a 22 kiló!

A Testszervizzel kitűzött célomat grammra pontosan elértem. Úgy fejeztük be Évával a közös „munkát”, hogy sikerült, ami kb. 25 éve nem. Elégedett vagyok, hogyne lennék elégedett! Új formát kaptam! Olyat, ami ott lapult mindig, de most – hála a Testszerviznek -,  látszik is! 

Nemcsak a testsúlyom változott. Most értettem meg, mit jelent konkrétan kitűzni a célomat. Nem csak úgy, hogy néhány kilót szeretnék fogyni, hanem pontosan, konkrétan kimondani, leírni, hány kiló akarok lenni, és azt mindenképpen el akarom érni. Ez mindvégig ott lebegett a szemem előtt. Most már ezt más területeken is alkalmazom, és működik! Ha kérdik, mennyit fogytam, nem szoktam elárulni, mert nem vagyok büszke a régi túlsúlyos formámra. Hamar megszerettem az újat! És nem adom vissza! Persze a turmixoknak, zöldségeknek köszönhetően nincsenek is nagy kísértéseim. A fodros kel turmix-szal tisztára, fényesre polírozott belső rendszeremet nem szennyezném be semmivel. 

Nemcsak a testsúlyom változott. Azt hisszük, felnőtt, okos, érett nők vagyunk, akik mindig meg tudunk oldani mindent. Nos, nem szégyellem, hogy segítséget kellett kérnem. Azt a segítséget kaptam, amire szükségem volt. Éva erősített az elhatározásomban, motivált, nem tudom elégszer megköszönni neki! Úgy étkeztem, hogy nem megvonásról szólt ez a három hónap, hanem lelkes, érdekes kísérletezésről. Eltökéltnek tartottam magam előtte is, de a kilók terén ezt sosem sikerült bizonyítanom, vagy csak rövid időre. Most sikerült, most megvan! 

Szárnyalhatok a Testszerviztől kapott alapokon tovább – most már nemcsak a kilók szintjén, de mindig belekapaszkodva a helyes életmód adta magabiztosságba! Köszönöm Testszerviz! Köszönöm Éva! 

 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Mariann is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket