Marika

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

„Marika elhatározta, hogy életmódot változtat és úgy érezte, hogy ehhez segítségre van szüksége. Egyedül nem tudja megcsinálni. Ezért jött el hozzám.

Elege volt abból, hogy nem jó a közérzete, puffad a hasa, gyakran köhög, és a 3. emeletnél elfogy a levegője. A refluxa sem töltötte el örömmel, a túlsúlya pedig kifejezetten zavarta. Friss nyugdíjasként élvezni akarta a felszabadult idejét, és nem óhajtott az orvosnál üldögélni hol ezért hol azért sem most sem a jövőben.

Amikor elkezdte a Testszerviz programot volt némi kételye, hogy végig tudja-e majd csinálni és fog-e menni az étkezés megváltoztatása. A kezdeti aggodalma azonban hamar elszállt. Marika már az első héttől nagyszerűen haladt, betartotta az ajánlásaimat és fogyott. Egyre mosolygósabb, jobb kedvűbb és bizakodóbb lett. Az övét egyre szorosabbra kellett húznia, fogytak a lyukak. :) A szekrény mélyén egyre gyakrabban kutatott korábbi ruhák után, mert gyorsan csökkentek a méretei.

Marika remek tanítvány volt. Kezdettől fogva egy hullámhosszon voltunk, könnyű volt vele a munka. Igazából nem is éreztem munkának. :) Mindent azonnal végrehajtott, amit javasoltam. Élmény volt vele a 3 hónap.”

Marika így ír a programról:

„A konzultációk nagyon jó hangulatban teltek, a tanácsadóm Rita nagyon felkészült és segítőkész volt. Mindig megbeszéltük a problémákat, tapasztalatokat, határozott volt, de sohasem akart erőszakosan rám kényszeríteni semmit. Türelmesen elmagyarázta, ha valami számomra esetleg aggályos volt. Amikor nem úgy csökkent a súlyom ahogyan én szerettem volna, akkor is türelemre intett, biztatott, nem hagyta, hogy elbizonytalanodjak. Mindig elmagyarázta, hogy mi miért jó nekem, és az a következő konzultációra be is igazolódott. Nagyon sokat segített abban, hogy ezt a programot maximálisan elsajátítsam.”

Amiért elkezdtem a Testszerviz programot, amit célként kitűztem, abból minden megvalósult. A testsúlyom 13,6 kilóval csökkent, a közérzetem nagyon jó. Kiegyensúlyozottnak érzem magam. Sikerült elsajátítanom azt, hogy mi az, ami jó nekem.

Azzal, hogy csökkent a testsúlyom jobban érzem magam a bőrömben, kényelmesebben érzem magam a ruháimban. Könnyedebb lett a mozgásom, szívesebben indulok el akár egy hosszabb sétá- ra is. Jó a hangulatom és jól is alszom. Semmi sem tud kihozni a sodromból.

A korábban viselt ruháim lötyögősek, lógósak. Tavaly nyáron, és előtte évekig a meleg miatt mindig bedagadt a lábam estére. Ezt most nem tapasztalom.  Korábban a gyomorégésem miatt napi fél pohár Salvus vizet meg kellett innom, bármit is ettem. Most már a Salvus víz eszembe sem jut. A gyomorégésem és a reflux miatti köhécselésem is megszűnt.

Egész felnőtt életemben próbáltam fogyni. Nyaranta 1-2 kilót sikerült is leadnom. De 13, 6 kg fogyást és a többi eredményt soha az életben el nem értem volna egyedül. Ha eddig folyamatosan diétáztam volna, akkor sem. Főleg úgy, hogy nem szenvedtem, nem éheztem.”

 


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Marika is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket