Miklós

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Miklóssal nagyon jó volt együtt dolgozni, mert nagyon tudatosan élt a családjával együtt és már sok mindent alkalmazott az életmódjában, mivel rendszeresen sportol és versenyekre jár. A pici finom hangolással még hatékonyabb lett a szervezet működése és a hasi zsíroktól is megszabadult mellékhatásként. :)

 

2018. január 12-én írtam össze az idei céljaimat, amiben szerepelt két nagyon fontos célkitűzés. Az egyik, hogy megreformálom az étkezésemet, amitől egészségesebb, fittebb és energikusabb leszek. A másik pedig, hogy a versenyszezonom végére 76 kg vagyok (mountain bike versenyzek).

Február 6-án már az első Testszervizes konzultációm volt László Magdival. Ekkor 83 kg voltam. Magdi zseniálisan kikérdezett a szokásaimról. Én elmondtam neki, hogy szerintem tuti, hogy min nem fogok változtatni, azaz nem mondok le a kenyérről, aminek az ízét nagyon szeretem, heti egyszer enni fogok junk foodot (McDonalds, Burger King és egyéb hamburgerek) és a fagyiról sem tudok lemondani. A halat nem szeretem és ne is várja, hogy azt egyek. Ő csak mosolygott. Akkor még nem tudtam miért.

Most, hogy vége a programnak 77,5 kg vagyok és a versenyszezon még csak most kezdődik. Voltam természetgyógyásznál biorezonanciás felmérésen. A természetgyógyász hölgy meglepődött, mert ennyire egészséges embert nem szokott mérni. Nagyon jól érzem magam, fitt vagyok, nagyon jól alszom. Nem eszem tésztát, kenyeret, nem iszom tejet, a gyors felszívódású szénhidrát bevitelem drasztikusan lecsökkent. A hasi zsírom tapinthatóan apad. Azóta két alkalommal ettem junk food-ot és nem értettem, hogy a Testszerviz programja előtt miért szerettem ezeket. A korábban gyakori 6-8 gombóc fagyiból néha 2 gombóc lett és éppen, hogy még jól esik ekkora mennyiség. Egyre több halat eszek, nem gondoltam volna, hogy ilyen finom tud lenni.

A reggeli turmix a mindennapok része lett. Rengeteg zöldséget eszünk. Külön hozzáadott érték, hogy nem egyedül csinálom, mivel a feleségem kijelentette, hogy ő nem fog kétfelé főzni, tehát nálunk az egész család élvezi a programot!

Miért vagyok nagyon hálás a Magdinak? Mert megtanított arra, hogy hogyan működik a szervezetem, az emésztőrendszerem a hormonrendszerem. Milyen hatásai vannak a gluténnek, a fehérjéknek és a sok-sok tápláléknak, amit beviszünk a szervezetbe. Hálás vagyok a céklatesztért, ami meglepő eredményt produkált nálam, nálunk. Azóta még tudatosabban figyelünk a bevitt ételekre és állítjuk helyre az emésztőrendszerünket probiotikumokkal. Megbeszéltük a terápiát és két hónap után megismételt tesztnek tökéletes lett az eredménye.

Hálás vagyok az receptekért, amivel színesebbé tudtuk tenni a mindennapi étkezéseinket. Nagyon jó és használható a Testszervizes receptkönyv is.

A napokban beszélgettünk a Testszerviz programról a feleségemmel és azt állapítottuk meg, hogy a mindennapok része lett, már nem is nagyon eszünk másfélét, mint amit a program javasol. A környezetünk már nem csodálkozik azon, hogy nem eszünk tésztát, kenyeret, krumplit, lisztből készült termékeket, cukrot, tejet… és még sorolhatnám. Már nem vagyunk csodabogarak, hanem követendő példák néhány barátunknál.

Ez az igazi életmódváltás.

Köszönjük Magdi!


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Miklós is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket