Moncsi

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

"Nagyon büszke vagyok Moncsira, igazán jó volt együtt dolgozni, mert hihetetlenül kitartó és céltudatos volt annak ellenére, hogy az eredmény csak lassan mutatkozott meg."

Az egyik barátnőm példáját és sikerét látva vettem egy nagy levegőt és kitöltöttem a Testszerviz tesztjét és már másnap keresett Magdi.

Leültünk beszélgetni és elmeséltem, hogy alapvetően nem feltétlenül a nagymértékű fogyás a célom ezzel az életmódváltással, hanem néhány egészségügyi problémám megoldása.

A heti négyszeri sportolás ellenére meglévő emésztési rendellenességem, anyagcsere lassulásom, aranyérproblémám és puffadásom megszűntetését tartottam legfőbb célomnak.

Elmeséltem milyen termékekkel, alapanyagokkal kapcsolatban tapasztaltam egészségügyi problémákat. Innen indulva az azonnali teljes életmódváltást választottam, legfőképpen az étkezés terén.

Rengeteg segítséget nyújtott az a tény, hogy naponta figyelnem kellett mind azt, amit eszek és azok hogyan hatnak a szervezetemre, mivel hetente történő konzultációs napon be kellett számolnom a tapasztalataimról. Magdi érthető módon elmagyarázta mire miért kell figyelnem és nagyon hasznos meglátásaival cseréltünk alapanyagokat vagy épp csak annyit változtattunk, hogy mit mikor egyek és már oldódtak is a problémák. Mivel nagyon lassú anyagcserével rendelkeztem a látható változás is lassabban indult el, de elmondhatom, hogy az egész program alatt nem éheztem és könnyedén tudtam tartani az étkezési szabályokat.

Már a második hónapban semmiféle késztetést nem éreztem a tiltólistás termékek iránt.

Voltak kihívásos időszakok is, mivel a második hónapban két nagyobb jellegű családi ünneplés is volt, de használva a Testszerviz-es receptekkel sikerült megoldanom az ünnepi torták elkészítését is.

A tényleges és drasztikus változást a második hónap végén lehetett látni a testemen és pont azokon a régiókon volt látható legelőször a változás, amik a legnehezebben ledolgozható területek sportolással is (derék hátsó része a hölgyeknél ).

Mivel nyitott vagyok az új ízek és kombinációk alkalmazására, így nem esett nehezemre megkóstolni és variálni egymással a számomra fogyasztható termékeket.

A harmadik hónap végére az eredetileg célként kitűzött 5 kiló mínusz helyett 8 kilogramm mínusznál tartottam, aminek nagyon megörültünk Magdival mindketten.

Mivel a program befejezése után következett egy nagyon kihívásos ünnepi időszak, kíváncsi voltam, hogyan is tudom folytatni ezt az életmódprogramot a konzultációk befejezése után is.

Tudtam, hogyan még nem tudom megoldani a fehér liszt kiiktatását a bejgli terén, így odafigyelve arra, hogy maximum egy kis szelet bejglit fogyasszak egy nap és azt is reggelente vagy a sós süteményekből is maximum egy szeletet egyek, így a karácsonyi időszakban másfél kiló pluszt az ünnepek után három nappal már sikerült ledolgoznom az étkezésem teljes visszaállításával a Testszerviz-es ismereteim segítségével.

Nagyon örülök annak, hogy alapvetően Önmagam mellett döntöttem, mivel, mint oly sokan a nők közül, mindenki mást a családban maguk elé helyeznek és a fontossági sorrendben az utolsó helyen vagyunk és a legkevesebb energia jut saját magunkra. Elfogadtam, hogy a testemnek igenis szüksége van arra, hogy azt kapja meg tőlem, amire tényleg szüksége van, nem pedig csak elhallgatassam felesleges és nem tápláló élelmiszerekkel.

Az egész három hónap legnagyobb bónuszaként éltem meg már az első hónap után, hogy az évek óta csak hormonális gyógyszerek segítségével beálló menstruációs ciklusom egy év gyógyszermentes időszak után az életmódváltásommal teljesen helyre állt.

Csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a módszert, mert a szervezetünk meghálálja azt, hogy végre megkapja azt az odafigyelést és táplálékot, amire ténylegesen szüksége van. A külső megjelenésbeli változások (egészséges és tiszta bőr, karcsúság) pedig csak a belsőnk és lelkünk tisztulásának a tükörképei.

Köszönöm Magdinak a sok odafigyelést, türelmet és remek megoldási javaslatokat, amiket minden héten kaptam tőle.

Gáspár Moncsi


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Moncsi is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket