N. W. Dia

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Elsődleges célunk egy jobb életminőség volt, és fizikai állapotának feljavítása.

Kitartása fantasztikus változásokat hozott, és bebizonyította, hogy ezt a programot minden élethelyzetben meg lehet csinálni.

Testsúly: -6 kg

Derék: -7 cm

Csípő: -8 cm

Comb: -2 cm

Mellbősèg: -9cm

Összesen: -26cm

"Szia Betti,

Arra gondoltam pár mondatban leírom testszervizes történetemet, amit majd meg tudsz osztani mindenkivel.

Bettit az üzemanyagtöltő állomáson ismertem meg, ahol dolgoztam. Hallotta, hogy rosszul lettem a munkahelyemen. Bejött hozzám és azt mondta “Tudok Neked segíteni! Gondold át!” Azon nyomban éreztem, hogy egy földre szállt angyal, aki az egyik megmentőm.

Ahogy megtehettem bele is vágtam az életmódváltásba, amitől hihetetlen energiával töltődtem fel nap, mint nap. Örömmel konstatáltam, hogy bizony nem csak az energiám növekszik, hanem kezdem visszanyerni a fiatalságom. Megjegyezték a barátnőim, milyen szép a bőröm, milyen dús a hajam.

Hétről-hétre tanultam Bettitől valami újat. Számomra az egészséges ételek fogyasztása nem volt túl távoli, inkább arra tanított meg, hogy rendszert vigyek az életembe. Megszerettem a zöldturmixot, és ezt az életmódot fogom továbbra is folytatni.

Nagyon stresszes időszakon lendültem túl. Felettéb jól érzem magam a bőrömben, és tudom, hogy ezzel a változással még nagyon sokra vihetem mind testileg, mind mentálisan.

Egészségi állapotom javulását folyamatosan tapasztalom, inzulinrezisztens betegként az értékeim rendeződtek.

Mivel az energiaszintem nőtt, így a testmozgást is rendszeresen be tudtam vinni a hétköznapjaimba. Mióta a programot elkezdtem, fokozatosan tudtam növelni a terhelést is.

Megtanultam finom turmixokat készíteni, és elhagyni azokat a ételeket, melyek ártanak a testemnek.

Pajzsmirigy alulműködésem miatt Betti felvázolta, milyen ételeket hagyjak el, melyek fokozzák a gyulladást, és felhalmozzák szervezetemben a méreganyagokat.

Belevágtam korábban egyéb diétákba is. A KETO diétának például az eredménye az volt nálam, hogy csúnyán megbánta az emésztőrendszerem, mert nem volt semmi rost bevitel. Amit még megtanultam itt, hogy milyen fontos az egészséges bélflóra.

Bettivel úgy kezdtük a Testszerviz programot, hogy az egészséges bélflórára törekedtünk, ami két hónap alatt helyre is jött. Megszüntek a puffadások és a hasi görcsök. A program megkezdésekor nagyon stresszes voltam, és ahogy haladtunk észrevehetően egyre kiegyensúlyozottabbá váltam.

Tény, hogy sok diéta választási lehetőség van, de ez a program tényleg egy életre hoz változást amit be is lehet tartan hosszútávon!

Bettit sok szeretettel ajánlom, hogy bevezessen, és utat mutasson. Ő mindig rendelkezésre állt, és ha elakadtam segítő kezet nyújtott. Mint embert is nagyon megszerettem. Nincsenek véletlenek, hogy az utamba akadt és vállalta az úton az irányításomat. Mindig nagy motiváció volt, nekem ő egy hiteles konzultáns. Ép testben ép lélek.

Kívánom, hogy sok hozzám hasonló embernek tudj segítségére lenni a küzdelmes úton, hogy add vissza a hitüket a hatalmas szíveddel és lelkeddel amit bele is teszel a munkádba, igazán értékes!"

Dia


Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Dia is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket