N.Kati

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

A KITARTÁS GYÜMÖLCSEI. TESTSZERVIZ SZÜRET. MÍNUSZ 12 KILÓ ÉS 55 CENTI.

Kati több energiára és könnyebb mozgásra vágyott. Elhatározta, hogy véget vet a túlsúlyának, és újra szívesen néz a tükörbe. A divatos, elegáns ruhák mindig vonzották, de egy ideje már nem öltözködhetett kedvére a plusz kilók miatt.

A Testszerviz életmódváltó programot nagy lelkesedéssel kezdte el. Jó tanítványként megfogadta az útmutatásaimat és az eredmények hétről-hétre visszaigazolták, hogy jó úton vagyunk a céljai megvalósítása felé. Először csak a nadrágja kezdett el lötyögni rajta, aztán már mások is dicsérték a fogyása miatt. A leadott kilók hatására könnyebben kezdett mozogni, annak ellenére, hogy egy porckorong sérv miatt a testének állandó fájdalommal kellett megbirkóznia. Nagyon tisztelem Katit, hogy a kínzó fájdalom ellenére végig kitartott. Más régen feladta volna. De ő nem. Sok-sok pozitív tapasztalását így foglalja össze:

“Boldog vagyok, hogy elkezdtem a Testszerviz programot és szeretném folytatni azt az életformát, amit a 3 hónap alatt megtanultam.
Ritától a konzultánsomtól sok kedvességet és szeretetet kaptam. Nagyon pontos, lelkiismeretes és határozott, a feladatát nagyon komolyan végzi. Végig finoman, de következetesen kérte a megbeszéltek végrehajtását. Nekem szinte mindenben segített. Bármikor kértem tanácsot maximálisan segítőkész volt. Így tudtam mindazt elérni, ami most nagyon boldoggá tesz.
Orvosi engedéllyel elhagyhattam a vérnyomás csökkentőmet, mert a vérnyomásom rendeződött. A puffadásom és a refluxom is megszűnt. Rengeteget javult az emésztésem. A legfrissebb labor eredményeim nagyon jók. Mínusz 12 kilóval látványos a fogyásom, sokan észrevették. Volt, aki azt mondta, hogy jól nézek ki. Tény, hogy szívesebben nézek a tükörbe.

KATI


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Kati is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket