Nelli

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKER BEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

A túlsúlya teljesen elvette az önbizalmát, de a 18,4 kg testsúlycsökkenése visszaadta.

Nelli 10 éve kezdett el hízni, azóta sikertelenül fogyókúrázgatott. 1 éve végképp elveszítette a kontrollt a testsúlya felett, és biztos volt abban, hogy egyedül képtelen lesz lefogyni. Ezért jött el hozzám.

A Testszerviz program Nellinek az utolsó szalmaszál volt. Az önbizalmát ugyanis már tökéletesen aláásták a megjegyzések, amelyekkel a kövérségét illették, amikor az utasok nem fértek el mellette a tömegközlekedési eszközökön. Munka után hazaérve egyfolytában evett lefekvésig. Így vezette le a napi feszültségét. A cipőjét nehezen kötötte be, mert nem tudott előre hajolni a hasától, és kerékpározáskor is a hasa minduntalan hozzáütődött a combjához. Nem volt akkora méret az üzletekben, hogy kényelmes legyen a melltartója. A bokája folymatosan dagadt volt, a 2. emeletre alig tudott felmenni és a kondíciója a nulla felé tartott. Már a barátnőivel sem volt kedve elmenni szórakozni, pedig korábban imádta a kiruccanásokat. Befelé fordult.

Néhányszor átfutott az agyán, hogy legegyszerűbb lenne beugrani a metró elé…. De a 11 éves kislányát fel akarta nevelni. Vele nem tehette meg, hogy magára hagyja itt avilágban anya nélkül.

Nelli bátor döntést hozott, amikor a Testszerviz program mellett voksolt. Lelkes és fegyelmezett tanítványom lett. Elképesztő tempóban változott a teste, a kedve, a hangulata és az önmagáról alkotott képe. Egyre többet nevetett gyöngyöző kacagásával, amit jó volt hallanom.

Először az energiája lett több, majd könnyebben ment fel a lépcsőn és csatolta be a szandiját. Fogyásának nagyon örült, és meglepte saját kitartása, hogy be tudta tartani az étrendet. Hétről-hétre csökkent a testsúlya, lazábbak lettek a ruhái, örömmel látta a tükörben, hogy az arca is keskenyebb lett. A régi melltartóját is fel tudta már venni.

Képes volt a kádban előrehajolva a dugót kihúzni. Egyre bővülő nadrágjaira öv kellett, hogy ne essenek le róla. Végül már övvel sem maradtak fent a nadrágjai, ezért új farmert kellett vennie. 44-est a korábbi 50-es helyett. Minden oka megvolt a nevetésre.

117,4 kg-ról 99 kg-ra fogyott és a haskörfogata látványosan csökkent, összesen 22 cm-rel.

Nelli ezt írta nekem a Testszerviz program végén:

“A Testszerviz programom alatt olyan horderejű változások történtek velem, amit remélni sem tudtam, amikor elkezdtem. A legnagyobb örömem a fogyásom. 2 számmal kisebb melltartót és 3 számmal kisebb ruhát viselek, mint korábban. Nem dagadnak a bokáim, lihegés nélkül járom az emeleteket. A cipőfűzőm megkötése nem gond már. Remekül bírom a napi terhelést, és a kondícióm 120%-kal javult. Az étrendemben helyre kerültek a dolgok és az ismeretek. Rengeteg dícséretet kaptam, és a családom nagyon büszke rám. Kétségtelenül javult az önértékelésem. Kidobtam a nagy méretű nadrágokat, melltartókat, bugyikat, és eladtam a ruháimat, mert biztosan tudom, hogy soha többet nem fogok már visszahízni. Nincs több lyuk az övemen, annyira kicsi lett a haskörfogatom. Most van egy étkezési ritmusom, csak akkor eszem, ha éhes vagyok. Nem nassolok és nem kívánok meg mindenféle ételt. Nem falok kontrollálatlanul. Megismertem a testem jelzéseit. Egyértelműen tudatosabbá váltam az étkezésemre és az egész életmódomra. Rita! Te egy fantasztikus ember vagy. Évek óta küszködtem. Nélküled mindez nem sikerült volna. Köszönet a segítségedért.“

Kedves Nelli! Szívből gratulálok. 

 

NELLI ÖVE A TESTSZERVIZ PROGRAM ELŐTT, ÉS UTÁN...        


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Nelli is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket