Niki

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Kedves Testszerviz!

Papp Nikolett vagyok, 25 éves.

Tavaly szeptemberben határoztam el, hogy életmódot váltok. Elhatározásomban az motivált, hogy az utóbbi 2 évben összesen +15 kg-ot szedtem magamra, ami a napi 8 óra ülőmunkának és ellustult, punnyadt életmódomnak volt köszönhető. Mivel jelentős túlsúlyt szedtem fel az utóbbi időben, a párkapcsolatom is áldozatává esett ennek. A szakítás szeptemberben történt, így ekkor döntöttem el, hogy új tükörképet varázsolok magamnak. Eközben azt is láttam, hogy anyukám nagyon jó barátnője (Bözse J ) már akkor 2-3 hónapja lelkesen követte a Testszervíz által kidolgozott és teljesen testreszabott étrendet és már pár hónap alatt látványos eredményeket ért el.

Szóval, a szakítás utáni pár napos sírós és magamba fordulós időszak után végül megráztam magam és meglátogattam Bözsét, hogy a segítségét kérjem. Az étrendemet drasztikusan átalakítottuk, úgy, hogy az a későbbiekben sosem okozott éhezést vagy egyes ételek utáni sóvárgást. Teljesen felhagytam a szénhidrátokkal (kenyér, tészta, krumpli, rizs) és a cukorral. Amin nagyon meglepődtem, hogy én a kenyérimádó, később egyszer sem vágyódtam ezekért a dolgokért. A kenyeret és a köreteket zöldségekkel és délelőtti órákban gyümölcsökkel helyettesítettem. Örömmel mondhatom el, hogy azelőtt alig tudtam ránézni a brokkolira vagy a karfiolra és a cukkinire, viszont ma már a kedvenc zöldségeim közé tartoznak J. Szerencsére a húsokról sem kellett lemondanom, viszont az ételek mennyiségére is nagyon oda kellett figyelnem. Nekem az volt a technikám, hogy mindig csak az első sóhajig ettem J. Az étrendemet nagyon komolyan betartottam, viszont hetente egyszer megengedtem magamnak egy kis ”bűnözést” pl. fogyasztottam alkoholt, vagy ha elmentem a moziba akkor pár szem popcorn is lecsúszott a pociba, viszont tudtam, hogy ennek a következő napokban ára lesz, és olyankor mindig lelkiismeretesen folytattam tovább a programot.

Az étrendem átreformálása mellett természetesen a sportot is nagyon komolyan vettem. Azt mondják, hogy a sport 30, az étrend pedig 70%-ban járul hozzá az egészséges életmód eléréséhez.

Ezért eljártam Rubint Réka Alakreform óráira, valamint hetente 2-szer 3-4 km-eket futottam. Nagyon fontosnak tartom azt is megemlíteni, hogy nem gyorsan akartam sok kilótól megszabadulni, hanem, hogy alapjaiban változtassak a testemen és az egészségemen. Átlagosan heti 1 kg-ot adtam le az első 10 hétben, majd januártól egészen júniusig még 4-et. Közel 80 kg voltam, amikor elkezdtem a fogyókúrát (volt olyan, hogy már a 42-es ruha nem jött rám) és ma reggel egészen pontosan 64.5 kg-ot mutatott a mérleg (már van olyan, hogy a 36-os ruhaméret is jó rám ) He-he 

A célom az, hogy még -4 kg-ot adjak le a nyári hónapokban, kitartó munkával, éhezés nélkül.

Ebben a levélben szeretném Bözsének megköszönni, hogy akkor bevezetett a Testszerviz program rejtelmeibe és lelkesen támogatott, valamint, hogy mindig fordulhattam hozzá segítségért, tippekért abban az esetben, ha kérdésem merült fel. Bözse mellett anyukám is lelkesen támogatott, amiért szintén hálás vagyok! Vele kezdtem el szeptemberben a programot és jelenleg ugyanannyi kilótól szabadultunk meg mindketten, így mindig volt 2 sorstársam, akikkel együtt küzdhettünk és most együtt örülhetünk az eredményeinknek. 

És hogy milyen új dolgokat köszönhetek a Testszerviznek? Tömören: olyan pici ruhadarabok, amiket eddig elképzelni sem tudtam, újból életvidámság, energikusság, és szerelem!!!


 

Tehát jelenleg elmondhatom, hogy testileg és lelkileg is majd kicsattanok az egészségtől. :)

Köszönöm!

Papp Niki


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Niki is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket