Nóra

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKER BEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

"Miért pont a Testszerviz?

Sokan vagyunk szerintem, akik keresik a megfelelő módszert arra, hogy jobban érezzék magukat a bőrükben, fogyjanak és főleg, 

Hogy hosszú távon megőrizzék ezt. Én olyat kerestem, ami abban is segít nekem, hogy ne csak kúraszerűen működjön és ne túl gyorsan, de csökkenjen a súlyom.

Olyan módszert, amit életem végéig tudok tartani. Nem óriási változtatásokkal, akár a kedvenc ételeim megtartásával.

Na, hát ilyen nincs is, mondhatnánk.

Mikor először jártam Évinél, nagyjából ezeket fel is soroltam. És nem nevetett ki, azt mondta próbáljuk meg!

Elmondta, ez nem fogyókúra program, a helyes étkezésre tanítanak meg, a fogyás a „mellékhatása” lehet, nem is mindenkinél ez a cél.

Elsőre megtetszett, hogy személyre szabott terv van, nincs sablon módszer – ez is fontos volt számomra, mivel úgy gondolom nem vagyunk egyformák,nem mindenki működik ugyanúgy. Persze az alapvető tudás elsajátítása fontos, de van benne mozgástér.

Habár néha kételkedve fogadtam 1-2 dolgot, de mindig saját bőrömön tapasztalhattam meg, hogy az mégis úgy van!

Ilyen volt pl. az, hogy kiderült, nyugodtan ehetem a kedvenc libatepertőmet Volt, hogy minden nap ez volt a vacsorám, és mégis kevesebbet mutatott másnapra a mérleg.

Nem éheztem, jókat ettem és bocsánat a kifejezésért, de sosem éreztem „nyomulást”, nem kellett semmit megvásárolnom a céljaim eléréséhez.

Nekem az életmódváltás és a fogyás egyaránt célom volt. Azt hiszem megtaláltam azt az utat, amiről ha ismét letérnék, könnyen visszatalálok már egyedül.

Párszor nekiálltam már magamtól, de mindig megtorpantam. Hiányzott valami, amitől átbillenhetek a holtponton, és ami biztosítja a folyamatos motivációt.

Itt ezt a támogatás is megkaptam Évitől (köszönöm!), pl. amikor karácsony után plusz 2 kilóval visszatértem. Izgultam, mert úgy éreztem kudarcot vallottam.

Évi annyit mondott: „Na és, minden évben van karácsony.” És tényleg, van még nyaralás, családi ebédek-vacsorák, amikor nem mi irányítunk.

De ezeket helyre lehet hozni. És 1 hét múlva ismét jó formában voltam. Az a 2 hét megmutatta, mi történik, ha ismét nem figyelek az étkezésemre.

Nagyjából azokat a tüneteket produkáltam ebben az időszakban, amiket a program előtt. Eléggé döbbenetes volt a „visszaváltozás”, mivel még csak 1 hónap telt el, mégis nagyon sokat javult az életminőségem!

A programot azért kezdtem el, mert nagyjából 8-10 kg-nyi súlyfeleslegem volt, ami szerintem okozta az egyre szaporodó egészségügyi problémáimat. (most 6-7 kiló mínusznál járok). 

Volt több testrészemen ízületi fájdalmam, sokat fájt a fejem, rosszul aludtam, sokszor voltam feszült, nehezen bírtam a stresszt, gyakran voltam lehangolt, fájtak a lábaim (visszereim),éjszaka gyakran ébredtem úgy, hogy nagyon megizzadtam. 

Van egy évek óta tartó betegségem, ami szédüléssel, hányingerrel jár, ez 2-3 hétig tart, néha 2-3 havonta is jelentkezett.

Ami változott: az ízületi fájdalmaim elmúltak, a fejem csupán egyszer fájt az elmúlt 3 hónapban (!), nincs gond az alvásommal, nem izzadok éjjel, meglepően jól bírom a stresszes időszakokat –

érzem, hogy korábban bizonyos helyzetekben már kiakadtam volna  –, több az energiám, nem hullámzó  a hangulatom, nem fáj a visszerem.

A szédülős betegségem nem tűnt el (még), de a program alatt csak egyszer jelentkezett, sokkal enyhébben és 4-5 nap alatt elmúlt a korábbi 2-3 héttel szemben.

És mindezt csak az étkezés átformálásával! A receptek is sok ötletet, támogatást adnak, hogy egyszerűbb legyen a dolgunk.

Igazából nem is kellett olyan óriási változtatásokat véghezvinnem, csak megértenem, mit miért kell/nem kell enni.

Habár a program véget ért, de folytatom ezt az utat, mert most már tudom egyedül is. És köszönöm, jól vagyok! 

Nóri "


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Nóra is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket