O. Marcsi

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

„Kedves Sorstársaim!

Gondolom többen is találkoztatok azzal a mondattal, amikor az orvos azt mondja, hogy: "Sajnos az ön betegsége nem gyógyítható, tanuljon meg vele együtt élni!" Az első ilyen mondatot 2004-ben mondta a fül -orr -gégész, amikor allergia vizsgálatra küldött egy munkahelyi asztmás roham miatt. Meg állapították, hogy por allergiám van. Az addigi munkámtól is eltiltottak. (Varrodában dolgoztam akkor.) Mondanom sem kell mit éreztem, amikor 17 éves koromtól (15 éven keresztül) ezt csináltam. Gyógyszereket kaptam és évente ellenőrzésekre kellett járnom, illetve új szakmát kellett tanulnom. A következő mondattal "Tanuljon meg együtt élni vele!" 2007-ben találkoztam. Amikor is hasi puffadással, erős hasi fájdalommal, a gasztro-enterológushoz kerültem. Ott egy tükrözés alkalmával kiderült, hogy IBS (irritábilis bél szindrómám) van. Ami ezeket a tüneteket okozza. Ismét gyógyszert kaptam, de ez csak rövid ideig működött. Többször voltam Balassagyarmaton. Míg nem egyszer azt mondta az orvos, hogy ne menjek hozzá, mert nem tud rajtam segíteni. Aztán többé nem is mentem. De a panaszaim csak nem múltak. Voltam Vácon, ott megállapították, hogy sem glutén, sem laktóz érzékeny nem vagyok. De ha problémám van, menjek vissza. Problémám továbbra is volt, de már oda sem mentem vissza. Majd Vácon magánrendelést kerestem. Ott ismét gyógyszert kaptam. A problémám újra visszatért. Has puffadás, erős hasi fájdalommal.

Csak gyógyszer hatására múlt el. Majd magán úton Budapestre mentem. Nem kevés pénzért tükrözést csináltak. Akkor éppen nem volt bélgyulladásom, de igazából nem is mutatott a vizsgálat semmit. Ezután már folyamatosan problémáim voltak. Akkora volt a hasam, mint egy 8 hónapos terhesnek. Többen meg is kérdezték, mikorra várom a babát. Természetesen ez nagyon zavart engem. Fáradt, gyenge voltam, illetve nagyon meghíztam 176 cm magasságomhoz 92 kg voltam. Majd felkerestem egy dietetikust. Hátha ő tud segíteni. Elmondta, hogy mivel kevés kalóriát vittem be, ezért a szervezet vésztartalékra kapcsolt, megbeszéltük hogyan étkezzem. Be is tartottam, de a puffadásom, hasfájásom csak nem akart elmúlni. Mivel a változó kor felé közeledem nőgyógyászati problémáim is lettek. Nagyon erős görcsös vérzés, amire szintén gyógyszert szedtem. Na, itt jött el az a pont, hogy most már elég! Ekkor találkoztam a neten a Testszervizzel! Megmondom őszintén nem sok reményt fűztem hozzá. Nem hittem, hogy hatásos lehet. DE ELMONHATOM, HOGY MŰKÖDIK! Nekem tényleg bevált! Az életmódváltásnak köszönhetően. Megszűntek a problémáim. Már a második naptól kezdve nem volt has puffadásom. Nem görcsöl a hasam, és mind ez gyógyszer nélkül!  Egy munkahelyi alkalmassági vizsgálat során (teljes labor vizsgálat) tökéletes lett a vérképem. Légúti megbetegedés után allergia vizsgálaton voltam és az orvos azt mondta, hogy hála Istennek nincs allergiám, nem mertem mondani, hogy pedig volt. A tüdő kapacitásom (kilégzéses vizsgálat) 130 %-os volt el sem akartam hinni! De ezek a vizsgálatok bebizonyították, hogy tényleg működik! És nem mellékes, hogy 10 kg súlyfeleslegtől szabadultam meg éhezés mentesen!

Konzultációkon, Magdi elmondta, mit és hogyan egyek, folyamatosan tartottuk a kapcsolatot egymással. Voltak nehezebb pontok is, de ő segített átlendülni a holtponton. Mindig nagyon kedves és segítőkész volt. Akkor sem haragudott rám, amikor bevallottam, hogy kicsit bűnöztem. Ekkor is kedvesen mosolygott. Mivel a három hónap végére értünk úgy gondolom, hogy itt az ideje köszönetet mondanom mindenkinek, aki segített, és támogatott, hogy változtatni tudjak az életemen! KÖSZÖNÖM MAGDI! KÖSZÖNÖM TESTSZERVIZ!

EMBEREK HIGYJÉTEK EL TÉNYLEG MŰKÖDIK!"

O.I.Marcsi

 


Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Marcsi is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket