Orsolya

Mindenkinek van egy álma… igen nekem is!

Az álom súly eléréséhez rengetek „csoda bogyó”, „csoda ital”, és miegymás kipróbálása után sem jutottam el, sőt. A többit szerintem mindenki tudja, megtapasztalta.

Babos Kati Testszerviz tanácsadóval régebbről ismerjük egymást, és amikor megláttam, hogy ő mivel is foglalkozik mostanság, kíváncsi lettem. Már januártól olvasgattam a honlapot és egyre jobban megtetszett, bár akkor még nem tudtam mi van mögötte. Aztán kaptam egy üzenet Katitól és nem sokat gondolkodtam rajta, március elején (nőnapon) elkezdtem a programot.

Már túl vagyok az első három hónapon és az eredményeket nem csak a mérleg nyelve és a centiméterek mutatják (-8 kg). A régen eltett ruháimban ismét jól érzem magam, nagyon sok visszajelzést kapok a fogyással kapcsolatosan.

A hajam és a bőröm teljes változáson ment keresztül. Nem használok az arcomra semmilyen krémet, mert nem igényli, mégis szép, tiszta a bőröm. A nagyon erős fájdalmakkal járó menstruációs görcseim elmúltak. Nincs migrénem, most már tudok    több órát egyhuzamban aludni. A térdeim (mind a két térdemet keresztszalag szakadás miatt műtötték) köszönik szépen, jól vannak és bírják a terhelést, nem fájnak, a mozgás most már ismét jó érzés és nem kín. Az orvosi leleteim is igazolják, jó úton járok. Azon az úton ahol nem kellenek a csoda tévő bogyók, csupán figyelni kell, hogy mit és miért eszel, iszol. És igen nekem is voltak, vannak olyan napjaim, amikor bűnözök, de most már nem vagyok ideges a mérleg által mutatottaktól, pontosan tudom, mit kell tennem és ettől boldog vagyok.

Ne gondolkodjon senki, hogy mikor kezdi, mert ez már elmúlt – tegnap kellett volna elkezdeni! 

Üzenem mindenkinek, hogy hagyjanak fel a csoda bogyók és italok fogyasztásával és a csodák várásával, mert a csoda nem ezekben van, hanem a TESTSZERVIZ-ben ☺.

Nagyon köszönöm Kati támogatását, a tudást, amelyet átadott a számomra, az ötleteket, a biztató - sokszor anyai - szavakat.


 

Az álmom?

Sok - sok év után a télen síelni fogok a kisfiammal!

L-né Orsolya

Budapest (2016.06.30)

 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Orsolya is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás