Orsolya

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Mindenkinek van egy álma… igen nekem is!

Az álom súly eléréséhez rengetek „csoda bogyó”, „csoda ital”, és miegymás kipróbálása után sem jutottam el, sőt. A többit szerintem mindenki tudja, megtapasztalta.

Babos Kati Testszerviz tanácsadóval régebbről ismerjük egymást, és amikor megláttam, hogy ő mivel is foglalkozik mostanság, kíváncsi lettem. Már januártól olvasgattam a honlapot és egyre jobban megtetszett, bár akkor még nem tudtam mi van mögötte. Aztán kaptam egy üzenet Katitól és nem sokat gondolkodtam rajta, március elején (nőnapon) elkezdtem a programot.

Már túl vagyok az első három hónapon és az eredményeket nem csak a mérleg nyelve és a centiméterek mutatják (-8 kg). A régen eltett ruháimban ismét jól érzem magam, nagyon sok visszajelzést kapok a fogyással kapcsolatosan.

A hajam és a bőröm teljes változáson ment keresztül. Nem használok az arcomra semmilyen krémet, mert nem igényli, mégis szép, tiszta a bőröm. A nagyon erős fájdalmakkal járó menstruációs görcseim elmúltak. Nincs migrénem, most már tudok    több órát egyhuzamban aludni. A térdeim (mind a két térdemet keresztszalag szakadás miatt műtötték) köszönik szépen, jól vannak és bírják a terhelést, nem fájnak, a mozgás most már ismét jó érzés és nem kín. Az orvosi leleteim is igazolják, jó úton járok. Azon az úton ahol nem kellenek a csoda tévő bogyók, csupán figyelni kell, hogy mit és miért eszel, iszol. És igen nekem is voltak, vannak olyan napjaim, amikor bűnözök, de most már nem vagyok ideges a mérleg által mutatottaktól, pontosan tudom, mit kell tennem és ettől boldog vagyok.

Ne gondolkodjon senki, hogy mikor kezdi, mert ez már elmúlt – tegnap kellett volna elkezdeni! 

Üzenem mindenkinek, hogy hagyjanak fel a csoda bogyók és italok fogyasztásával és a csodák várásával, mert a csoda nem ezekben van, hanem a TESTSZERVIZ-ben ☺.

Nagyon köszönöm Kati támogatását, a tudást, amelyet átadott a számomra, az ötleteket, a biztató - sokszor anyai - szavakat.


 

Az álmom?

Sok - sok év után a télen síelni fogok a kisfiammal!

L-né Orsolya

Budapest (2016.06.30)

 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Orsolya is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket