P. Balázs

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

"Két évvel ezelőtt túlsúlyos voltam, sok diétába kezdtem sajnos sikertelenül, mindig vissza jött jojo effektus. Volt olyan diétám, ami miatt tüdő és mellhártya gyulladást kaptam. Később erőt vettem magamon, és segítség nélkül kalória számolgatással kemény munkával fogytam le. Figyeltem mit eszem, és heti 3 alkalommal jártam edzőterembe. Előfordult, hogy kimardt pár edzés nem több, és azonnal érezhető volt a változás ami nagyon bosszantó volt. Sokszor voltam fáradékony, ami az edzéseimet nagyon megnehezítette. Az egészséges táplálkozás mindig is érdekelt, ám nem volt teljes képem róla. Az interneten rengeteg információt találtam, mégsem tudtam egyensúlyba hozni a táplálkozásom a sporttal.

Amikor elvégezted a programot láttam, hogy sokkal energikusabb vagy, sokszor említetted, hoy az edzéseid hatékonybban tudod véghez vinni, és amikor a Húgoddal nálatok voltunk, vendégül láttál bennünket, olyan ételeket készítettél nekünk reggelire, ebédre és vacsorára melyek nem csak ízletesek voltak, hanem tényleg laktatóak. Nem dőltünk ki ebéd után, mint amikor a szokásos hétköznapi ételt ettük. Jó volt bűntudat nélkül jókat enni, és akkor eldöntöttem. Elkezdem veled a programot. Mit veszíthetek?

Őszintén? Az egyik legjobb döntést hoztam.

Sosem gondoltam volna, hogy a testépítés mellett ehetek olyan ételeket, amit ezelőtt számba sem vehettem. A program elejétől kezdve bíztam az útmutatásodban Betti. Nem esett nehezemre egyáltalán az új életmód kialakítása, sőt azelőtt a sütemények még csak szóba sem jöhettek a régi táplálkozásom során. Emlékszem nagyon örültem, mikor elkészült az első Testszervizes sütemény és a tudat, ...hmm bűntudat nélkül fogyaszthatom, ez nem is lehet igaz.

A heti konzultációk során rengeteget tanultam, nagyon hasznos dolgokat a testem működéséről. Tetszett, ahogy mindig figyelmesen kísérted végig a változásom, mindig bíztattál, bármilyen kérdésem volt készséggel elmagyaráztál mindent. Minden héten tanultunk valamit az egészségem érdekében, melyek valóban kihatnak az egész életemre.

Már az első hét után tapasztaltam apró változásokat a testemen, és ez hétről-hétre csak jobb lett. Köszönet mindenért Betti!

Végig támogattál, figyeltél rám, és nem utolsó sorban a 3 hónap alatt könnyedén lefogytam 89,9 kg-ról 82,9kg-ra úgy, hogy semmi önsanyargatás, semmi nehézség nem volt.

Hihetlen!

Ezentúl már én uralom a saját testem, nem rettegek attól, hogy meghízom. Érdekes volt mikor a 3 hónap alatt néha bűnöztem, jó tanuló pénz volt - mert mindig vissza köszönt a régi érzés: nem éreztem jól magam a bőrömben, puffadás, fáradtság, nyomasztó volt. Már tudom mit nevezünk valós " tápláló ételeknek". Minden úgy történt ahogy elmondtad a program kezdetén. Hálás vagyok, hogy olyan tudást adtál a kezembe mellyel egész életemen keresztül támogatni tudom az egészségem.

Köszönöm Betti!"

P.Balazs


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Balázs is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket