P. Gabi

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

KÉNYELMESEN ELFÉREK A KÁDAMBAN. FOGYTAM 13 KILÓT ÉS „LEOLVADT“ RÓLAM 54 CM. KÖSZÖNÖM TESTSZERVIZ. :)

 

Gabi rokonságában van cukorbeteg, és Gabi elhatározta, hogy szakít ezzel a családi „hagyománnyal“. Úgy gondolta, hogy az életmódváltással mindenképpen jót tesz magának. Elhatározta, hogy fitt és egészséges nagymamaként fog szaladgálni, játszani az unokáival. De legeslegjobban arra vágyott, hogy a férje újra visszakaphassa a „vékony“ feleségét.

Lelkes és fegyelmezett tanítványomként az életmódváltás ösvényén ügyesen lépegetett előre, követve a Testszerviz program ajánlásait. Az eredmény nem maradt el, valóban újra csinos hölggyé vált, amiért a férje nagyon hálás neki.

Gabi így ír:

„Nagyon nagy változás állt be az életemben a Testszerviz program 3 hónapja alatt. 13 kg-ot lefogytam. Álmomban nem gondoltam volna, hogy én ezt éhezés és étel megvonás nélkül megcsinálom. Az első 3  hét alatt annyira belerázódtam,  mintha mindig ezt csináltam volna. Ha hasra fekszem érzem a csípőcsontomat, amit korábban a zsírpárnák miatt egyáltalán nem éreztem. A kádam tökéletesn kényelmes, és élmény a fürdés, mert nem lóg ki a testem a vízből, mint amikor még túlsúlyom volt. A ruhatáram átalakult. Régi darabokat is szívesen viselek „vékony koromból“, de újakat is örömmel vásárolok a mostani méreteimre. Vannak olyan ruháim, amelyek annyira bővek, hogy nem fogom már őket sohasem viselni.

Nagyon hálás vagyok Ritának, mert türelmesen, mindig mosolyogva bíztatott, ami nagyon jól esett, és sokat segített. Nagyon sok érdekes dolgot tanultam Tőle, amit később hasznositani is tudok. Minden egyes kiló elvesztésének együtt örültünk, ha megállt a súlycsökkenés és én elszontyolodtam, akkor ő mindig erőt öntött belém.  Nagyon jó volt együtt dolgozni vele.

Rita mellett a fő támogatom a férjem volt, aki mindig mellettem állt. Rengeteget dícsért, bevásárolt, olyan helyekre vitt, ahol a Testszerviz ajánlásoknak megfelelően étkezhettem. Vigyázott rám, hogy ne essek „kísértésbe“.Nem győzött újabb és újabb lyukakat gyártani az övemre, de boldogan csinálta. :) Nagyon büszke rám. Sokat köszönhetek neki.

A kondícióm remek. Amióta az életmódváltást csinálom nagyon sokat kirándulunk, ami most már könnyedén megy. Mindenkinek ajánlani tudom a Testszerviz programot. Tészta, krumpli, kenyér nélkül is van élet.“ :)

 

Tegnap kaptam Gabi férjétől az alábbi levelet: "Pálinkás György vagyok Gabi férje.

Köszönetet szeretnék mondani azért, amit a feleségem átalakulásáért tettél.

Szeretném megköszönni az életmódot, amit meg szeretettél velünk, mert mind a kettőnknek sikerült elfogadni. Ezáltal nekem is változás állt be az életemben. 

Ha valaki októberben azt mondta volna nekem , hogy a saláta ehető biztosan kinevetem.

Én mindig a húsokat részesítettem előnyben, ma már tudom, hogy a változatos étrend százszor többet ér és sokkal több élményt ad, mint mindig csak a pörkölt nokedlival /a kedvencem/.

A köretek helyett ma görög salátát és párolt zöldséget vagy savanyúságot eszem.Ettől sokkal energikusabban élek, és nem érzem evés után a /lefeküdni aludni/ telítettség érzését.

6 kilótól váltam meg én is amíg a páromat támogattam .

Még egyszer köszönök mindent!"

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Gabi is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket