P. Orsi

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Orsolyában egy nagyon kedves, és kitartó embert ismertem meg aki ügyesen indult el a testszerviz programon, végig lelkesen és fegyelmezetten betartott minden tanácsom.

Szerettem volna egy könnyen kivitelezhető táplálkozást kialakítani a rohanó életvitele mellett, tekintettel a program kezdésekor fennállt problémákkal: laktóz, és gluténérzékenység, pajzsmirigy alulműködés, menstruációs fájdalmak, rossz alvás, és gyomorsav figyelembevételével.

Szép eredményeket ért el az elmúlt 90 nap alatt:

testsúly: -8kg

derék: -20cm

csípő: -6cm

comb: -3cm

összesen: -29cm!

Nagyon Büszke vagyok Rád!

 

"Akkor kezdjük az elején …

Pörgés pörgés hátán, itt-ott valami kaja, persze valami szemét vagy műanyag, hasfájás, hasmenés, puffadás, hízás. Éreztem, hogy ez így nem lesz jó, elkezdtem keresgetni a neten. Ekkor találtam meg a Testszervíz tesztjét és hívott vissza Betti. Akitől kétszer is időt kértem a kezdésig és ezúton is köszönöm, hogy türelmesen kivárta, amíg „megérkezem”.

Addigra már nagyon kíváncsi voltam! És akkor jött nekem ilyenekkel, hogy fodros kel meg almaecet meg csináljunk turmixot zöldségből?! és még naplót is írjak. Csak forgattam a szemeim. De gondoltam, én akartam, és ha már csinálom, csináljam rendesen.

Megtanultam isteni turmixokat készíteni, azóta minden reggel úgy ébredek, hogy mikor ihatom már!

Leszoktam a műanyag, ételnek nevezett cuccokról! És! nincs is igényem rá. Kitaláltuk együtt, hogy még ha zsúfolt és pörgős is a napom, akkor is tudjam mihez nyúljak, amit szeretek is és egyszerű is.

4. héttől átaludtam az éjszakákat. Tudom, ezt még kisméretű korban tanulja az ember, de nem hittem mennyire fontos, hogy újra visszakapjam ezt a képességem.

5. héttől megszűntek a gyomorsav problémáim is és megindult a fogyás. Na, talán itt mosolyogtam a legjobban! Pompás érzés, amikor a farmer elkezd lötyögni, ráadásul motivációnak sem utolsó.

Közben minden héten újabb és újabb tudásanyaggal gazdagodtam, ami szerintem zseniális ötlet, hogy nem átküldik és kész, lehet olvasgatni, hanem inkább átbeszéljük, közösen megtanuljuk, sőt személyre szabva megnézzük az adott anyag szerint, hogy mit tudok még beépíteni a táplálkozásomba (ezen a ponton már így hívtam ) és mit kerüljek.

Ez a közös 3 hónap teljesen átalakított. Menstruációs tüneteim (hasfájás, fejfájás, türelmetlenség, derékfájás) elmúltak, sokkal kevesebbet eszem, viszont sikerült rendszert vinni bele és ami még nagyon fontos nekem, hogy a pajzsmirigy értékeim rendben vannak.

Örülök, hogy Bettivel találkoztam e program keretein belül, mert mindig türelmes volt velem, sose kaptam ki, mindig volt új ötlete és megoldási javaslata, bármivel is hozakodtam elő, nekem ő egy nagyon hiteles arca ennek a programnak.

Folytatom a tanultak alapján a mindennapjaimat és a legszebb az egészben, hogy nem esik nehezemre, rutinná vált minden, ami fura volt az elején. Jól érzem magam, energikus vagyok és élvezem, hogy lehet ezt így is. Köszönöm!!!"

Orsi

További sok sikert kívánok! Öröm volt együtt dolgozni veled!

P. Orsi


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Orsi is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket