P. Tamás

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Patkás Tamás (Tomi Rocky) 49 éves, nyílt vízi paraúszó vagyok!

Eddigi teljesítményem: 5x úszott a Balaton-átúszás 5200m.

1x Balaton kikötő úszás 3000m.

4x Adriai tengeren Porecki Delfin 3000m 2000m 1500m 5000m.

3x Velencei tavon K&H 6000m.

1x Orfűi-tó- 4200m.

1x Tatai tó-3800m.

1x Esztergom Pala-tó 2000m.

1x Budapest lupa-tó 2200m.

2x Nick, Győr Rába folyó 4200m, 1000m.

1x Duna Kunsziget-Győr 14000m.

1x Budapest Duna folyami átúszás 450m.

1x Fertő-Tó 3200m.

1x Austria Wörthersee 3000m ...és számtalan medencés úszóverseny.

Idén Ausztriában, Szlovéniában, Horvát országban és Törökországba készülök versenyezni a magyar versenyek mellett. Első magyar paraúszóként indulok a világ legnagyobb nyílt vízi úszására a Boszporuszhoz, ahol átúszom Európából Ázsiába. 6 éve aktívan sportolok, 3000000 métert teljesítettem! Csak karból úszom segítség nélkül! 

Na, de hol is kezdjem?! Sok- sok diéta próbálkozás után a sors és én is úgy akartam, hogy a Testszerviz útjára lépjek. Az uszodában edzés előtt találkoztam egy ismerősömmel, akinek beszéltem a jövőbeli tervekről. Kiegészítésként említettem, hogy a diéta sajnos nem hoz sok eredményt, nem megy a kívánt fogyás, hiába a sok edzés. Paraúszóként a heti 5 edzés ami 10.000 m sem hozta meg a kívánt hatást, panaszkodtam. 

Ekkor említette, hogy tud egy programról, melyet Bolláné Gitta konzultál, aki esetleg tudna segíteni. Ő egy speciális programmal (életmódváltással) foglalkozik, keressem bátran! Így is lett! Edzés után nyomban felhívtam Gittát és egyeztettünk egy időpontot. A megbeszélt időpontban találkoztunk ahol kellemesen elbeszélgettünk. Beszéltem a súlyommal kapcsolatos küzdelemről és a keletkezett problémákról. Mozgáskorlátozottságom miatt speciális a helyzetem, mivel javarészt egész nap ülök.1994-ben munkavégzés közben, vonatbalesetben veszítettem el mindkét lábam így az intenzív mozgás nálam nem megoldott, az úszás pedig kevésnek bizonyult ebben az esetben. Gitta számomra meggyőző, egyben érdekes dolgokról beszélt, ami felkeltette az érdeklődésem, így megbeszéltük a következő találkozást. Úgy döntöttem belépek a Testszerviz programba! Kezdjünk bele! 

A program mérésekkel, adategyeztetéssel, és a túlsúly okozta problémák átbeszélésével kezdődött. Gyógyszer mellett is magas volt a vérnyomásom, gyomorsav (reflux), szinte minden éjjel gondot okozott, horkoltam, rosszul aludtam. A mozgás az ágyban, a tisztálkodás közben is nehézséget okozott!  A Testszerviz program indulásakor viszonylag hamar megszűnt az éhségérzet, energikusabb lettem. Szinte egy időben a korona vírus járvánnyal együtt kezdtem a programot, de úgy gondolom velem szemben a vírusnak fikarcnyi esélye sem volt. Az uszoda bezárása miatt otthoni tornával és a program nyújtotta táplálkozással haladtam előre. Gitta konzultálásával, útmutatásával egyre jobb lett minden. A súlyom csökkenni kezdett, elmaradt a horkolás, a savgyógyszer azóta már a múlté, és a vérnyomásom stabil normális! Az időjárás jobbá vált, dübörgött a tavasz, ezért nem volt kérdés, az úszó edzések folytatása.

Na, de hol? Minden uszoda zárva volt! 

Irány a nyílt víz! 12-17 fokos vízben 2-3 órás edzésekkel kezdtem a felkészülést. Három hónap alatt 50.000 m. úsztam, a megfázásnak még csak a nyoma sem jelentkezett nálam!

A Testszerviz programja alatt 38 cm-rel lettem kisebb és 11 kg-mal lettem könnyebb. Tudom még van mit tennem a súlyommal kapcsolatban, de az biztos, hogy az útiránya, már biztosan GPS nélkül is menni fog! Köszönöm a Testszerviz program, és Bolláné Gitta segítségét!  Megyek tovább az úton, 

NINCS MEGÁLLÁS! 

Üdv: Tomi Rocky


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Tamás is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket