P.K.Zsuzsanna

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKER BEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Kedves Éva és Tamás

A feladat, hogy írjak egy összegzést az elmúlt 3 hónapról, nem kicsi kihívás. Csak mert sem zanzásítva, sem terjengősen nem akarok fogalmazni.

Mindenesetre kezdem az elején.

Tavaly, miután kemoterápiás kezelésem véget ért (és annak ideje alatt is) éreztem, hogy VALAMI NEM JÓ. Ezt viszont nem bírtam sem megfogalmazni, sem rájönni. Mindenesetre karácsony utána maradék elpusztításakor (kb 6 szelet száraz bejgli) is farkaséhes maradtam. És nagyon nem éreztem jól magam. A továbbiakban sem ízlett az ételek többsége, miközben igyekeztem egészségesen főzni: magával sűrítettem a főzelékeket, magam dagasztottam, sütöttem a kenyeret, kiflit. Használtam a tönkölylisztet. Sok-sok lila gyümölcsöt ettem...stb. De mégsem lett jobb az a valami. Az idő viszont telt. Minden orvosomnak, akihez kontrollra jártam, jeleztem, hogy a szénhidrátok nem ízlenek. Szó szerint kinevettek. Szerintük ez nem lehet. Természetgyógyászom felhívta a figyelmemet, hogy a daganatot a szénhidrát táplálja.

Igyekeztem az összetett szénhidrátokat fogyasztani, hisz az egyszerűektől rosszul voltam. Még így sem lett jobb.

Ekkor jött velem szembe a Testszerviz. Illetve egy kezelésre jártam ugyanabba az épületbe, ahol az iroda működik. Kíváncsivá tett, hisz a szervizben megjavítják a nem jó dolgokat. És nekem még mindig nem volt jó valami.

Tamással az első beszélgetéskor nagyon egy húron voltunk. Sőt, lehet egy kicsit a vehemenciámtól meg is illetődhetett, hisz olyan információkat hallott tőlem, ami jelezte: nem vagyok kezdő a táplálkozástudományokban. (((( Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskolai végzettség, más egyéb tanfolyamok az aktuális egészséges trendekben )))) DE! Volt Tamásnak egy mondata, amivel szó szerint levett a lábamról: „meg fogod tanulni, hogyan tudod visszaállítani a jó közérzetedet” Ez a mondata mindent vitt. És nem érdekelt, hogy mibe kerül, azonnal azt mondtam: csináljuk.

Éva a maga kedvesen ellentmondást nem tűrő stílusával ügyesen végig vezetett azon az úton, amit vállaltam. Ez sem volt egyszerű. Volt, hogy kiborultam. Volt, hogy az egekben jártam. Mindig a megfelelő módszerrel rángatott vissza a valóságba.

Ja, és hogy érzem magam? RENDBEN VAGYOK. Ha nem is tökéletes még minden, de SOKKAL JOBB. Több az energiám, s ez egy majdnem 4 éves gyerek s egy építkezés mellet nem is kevés eredmény. Jól érzem magam a bőrömben. Eddig sem tudtak könnyen felhúzni, de ma már csak - bocsi – röhögök sok olyan dolgon, amitől eddig kiakadtam. És már tudom, hogy hogyan tudom elérni a jó közérzetet. Persze, nem könnyű. A család időnként hülyének néz. S mivel fogytam is, nem hiszik el, hogy ez csak az egészségem és a jó közérzetem miatt csinálom. De ezen is csak mosolygok. Mert: az utcán megbámulnak a fiatal csajok! (Tudjuk: a nők egymásnak öltöznek, nem pasiknak  )

Ami ezen túl még pluszt adott, hogy most igazán kreatív lehetek főzés terén. Fejleszthetek úgy új dolgokat, hogy az még jól is esik a szervezetemnek. Ki tudom válogatni, mi a jó és mi nem.

Sokkal bátrabban nyúlok ismeretlen zöldségekhez használom a konyhai eszközeimet. S szerintem ezek az egyszerű dolgok az igazán fontosak a mindennapi élethez.

Szóval köszönöm. És folytatom a programot, mert tudom, hogy ez nekem jó. És ennyit igazán megtehetek magamért.

Palkó – Kercsó Zsuzsanna


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Zsuzsanna is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket