P.Róza

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKER BEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

16,6 kg minusszal szupernagyi lettem

Perge Róza Tündi sikere

Amikor Tündivel elkezdtük a Testszerviz programot, akkor 113,2 kg volt és rendkívül elszánt. Elkeserítette, hogy fájnak az ízületei, kisebb terhelésre, vagy lépcsőn járáskor is erősen liheg, és leginkább amiatt volt szomorú, hogy a kis unokáját csak nehezen tudta felemelni és a karjaiban tartani. Úgy érezte ez a “feladat” túl nehéz neki. De akkor meg “mit ér egy nagymama élete”?

Eldöntötte, hogy ez így nem mehet tovább, ezen sürgősen változtatnia kell. Meg akarta tanulni, hogy hogyan javíthat az életminőségén, a magabiztosságán és hogyan tarthatja kordában a kilóit.

Nagy kihívást jelentett mindkettőnknek, hogy 24-48 órás munkarendben dolgozott, és emiatt a teste meglehetősen kibillent állapotban volt, hiszen az alvás ritmusa nagyon nem volt rendben. Nem tudott megfelelően pihenni és töltődni a teste. Így pedig a fogyás kétséges. Ennek ellenére nagy hittel vágtunk bele a 3 hónapos Testszerviz programba. Tünde 24 órát dolgozott a munkahelyén, majd 48 órát pihent. Az étkezés kialakítása nem volt egyszerű, de megoldottuk, a testmozgást is sikerült elindítanunk és koncepciót alakítottunk ki arra, hogy az alvás valóban pihentető legyen akkor, amikor végre alhat. Tünde fantasztikus elszántsággal és fegyelemmel haladt a célja felé.

A Testszerviz programnak és önmagának köszönhetően 16,6 kg-ot fogyott, test szerte 57 cm-rel lett kisebb. Eltünt az előre ugró hasa a “kezdő” pulóveréből. A haskörfogata 17,5 cm-rel csökkent.Már nem a 100 kg felettiek táborának tagja, hiszen a testsúlya 96,6 kg lett.

A Testszerviz program végén Tündi ezt írta nekem:

“Megkaptam azt a lökést és segítséget, ami segít/ett beállítani egy olyan étrendet, amely mellett nem vagyok éhes és mégis fogyok. Jól érzem magam a bőrömben, még a 24-48 órás munkarendem mellett is rengeteg az energiám, ami korábban nem volt jellemző. Boldoggá tesz, hogy a családom büszke rám és örül a fogyásomnak. A Testszerviz program előtt sokszor meggyűlt a bajom a haspuffadással. Nem hittem volna, hogy ez megszűnik, dacára annak, hogy a program alatt sok zöldséget ettem és eszem azóta is.

Azt sem gondoltam volna, hogy megszeretem a nyers zöldségeket. Pedig így van. Orvosi kontroll mellett elhagyhattam a vérnyomás csökkentőmet.

Amióta elkezdtem a Testszerviz programot hosszú távon jó a vérnyomásom.

1000 éve nem volt rajtam magas sarkú. Most 4 év után újra felvettem és tudok benne járni!!!!! Újra nőies a megjelenésem. Új nadrágot vettem 44-es méretben, lecseréltem a 48-as 50-es nadrágomat. Magabiztosabb vagyok, a sikerélmény feldob, és bár eddig is pozitív volt a gondolkodásom, ez úgy érzem most meghatványozódott. Az ízületi problémáim csökkentek. Jobban megy a munkahelyi lépcsőzés, de a legnagyobb boldogságom mégis az, hogy az unokámmal ma már indián szökelléssel ugrálhatok végig az udvaron, anélkül, hogy pár perc után levegőért kapkodnék, vagy ízületeim fájdalma miatt jajgatnék. “

Az egyik legizgalmasabb kérdés az, hogy a Testszerviz programot fogyókúraként  kezeli a résztvevő, abbahagyja és visszatérve a régi életformájához visszahízik, vagy

alkalmazza a megtanultakat, változtat az életmódján és tovább fogy?

Tündi erről így vélekedik:

„Éééés igen, természetesen folytatom a programot, megpróbálom teljesen "beintegrálni" (hogy ilyen divatos szóval éljek) az életembe, hogy már ne program legyen hanem életvitel. Hiszen messze még a cél, és egyébként is....... ami jó a testemnek, az még jobb a lelkemnek => ettől csak még pozitívabban állok az élet dolgaihoz. Nagyon szépen köszönöm a segítséged, azt a 3 hónapos segítő kezet, amibe kapaszkodva most már úgy érzem, menni fog nélküled is, hogy betartsak bizonyos dolgokat, amitől egy jobb minőségű életet élhetek. Megtapasztaltam a "kilengések" következményeit és határait. Tudom, hogy továbbra is bármikor fordulhatok hozzád, ez megnyugtat és örömmel tölt el.

Ma reggelig újabb 1,5 kg ment le rólam.

Nem sürgetek semmit. Biztos lesznek gyorsabb és lassabb periódusok, egy a lényeg, hogy elérjem, esetleg meghaladjam a kitűzött súlyomat, nagyobb lesz/lehet az önbizalmam, éééés nagyon sok pozitív dolgot remélek még az élettől.

Időről időre jelentkezni fogok nálad, hogy tudassam, hol járok az utamon, hiszen ez a Te sikered is. Minden leadott kilómban ott van a "kezednyoma.“

Perge Róza Tündi 


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Róza is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket