P.Tamás

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Puchreiner Tamásnak hívnak!

A Testszerviz programot 2017. január 09-én kezdtem ismerőseim tanácsára. Akkor már benne voltam egy diétában, amivel sikerült is leadnom 9 kilót, de barátaimtól, akik már kipróbálták a Testszerviz programot, azt a tanácsot kaptam, hogy váltsak valami olyanra, ami nem hiányra építi a fogyást, hanem visszaállítja a test normális működését, és e közben mintegy mellékhatásként érhető el az ideális testsúly.

Így kezdtem neki, és mivel még mindig 117 kg voltam megcéloztam a három hónap végére a 100 kg-ot. Elhatároztam, hogy mindent, amit tanulok megfogadok és betartok. Ez nem sikerült maradéktalanul, mégis úgy érzem, hogy konzulensemtől Kovács Marától rengeteg információt tudtam meg a testemről, amit a mindennapjaimba képes voltam és vagyok beépíteni. Nagyon sokat segített a rendszeres találkozó és az a figyelem és támogatás, amit tőle kaptam. A program végére kilenc kilóval lettem könnyebb energikusabb vagyok és jobb a kedvem. Mivel életmódot váltottam, nem érzem veszteségnek, hogy a kitűzött cél nem lett meg, mert majd elérem később.

Úgy érzem egy olyan praktikus tudást kaptam, ami a jövőben is segít, hogy a testemet tovább regeneráljam és visszaállítsam az ideális működését.

Mindenkinek ajánlani tudom a Testszerviz programot, aki elégedetlen a testével, nem érzi jól magát, nincs energiája, tenni akar ezek ellen, de nincs ötlete hogyan.,

Mindenkinek sok sikert és kitartást és energiát kívánok!

Üdv: Puchreiner Tamás


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Tamás is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket