Piroska

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

"Köszönet

Harmadik gyermekem születése után még egy évvel is rajtam maradt pár kilogramm, a táplálkozásom is egyoldalú lett. A saját magam alakította diétám nem hozott tartós eredményt.

Interneten találtam a Testszerviz Programra és Széplábi Éva Testszerviz Konzulensre. Megragadott, hogy a Program és a konzulens támogatása által lehetőséget adunk a szervezetünknek, hogy folyamatosan alkalmazkodjon a személyre szabott étrend és életmód által kiváltott pozitív változásokhoz.

Jól hangzott!

Semmi csodaszer, semmi túlzó ígéret!

A program szellemisége, a konzulens szaktudása, rendszeres támogatása az Én akaratom, kitartásom.

Hat-nyolc kilogrammot szerettem volna fogyni és amit még kértem,mivel jelenleg szoptatok,hogy tápanyagban,vitaminban gazdag legyen az étrendem,fogyjak le általa és lehetőleg ne kelljen éheznem. Éva bátorított, 3 hónap, simán menni fog!

Bevallom, alig hittem el, de bíztam benne.

Jól tettem!

Az Ő szaktudása, motiválása, kedvessége, bíztatása hozzásegítettek a sikerhez.

Három hónap alatt kilenc kilogrammot fogytam. Kaptam hasznos ismereteket arról, hogy a bejárt úton haladva a számomra megfelelő minőségi étrend, életmód és a súlyom megtartható legyen. Hálás vagyok a receptekért is, melyekkel színesebbé tudom tenni a mindennapi étkezéseinket. Lassan a családom is kezdi elfogadni az újabb, finom, tápláló ételeket. A kisbabám velem együtt szerette meg a sokféle, eddig alig fogyasztott zöldségeket.

Nagyon hálás vagyok Széplábi Éva Testszerviz Konzulensnek, akitől egy diéta helyett örökre szóló életmódváltó ‘receptet’ kaptam, mely a mindennapokban könnyedén alkalmazható.

Piros"


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Piroska is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket