Pisti

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

2016. február 15.

- Boldog 40. születésnapot Drágám! – mondta Vica, a feleségem

- Köszönöm – feleltem meghatottan és folytattam: most egy olyan különleges helyzet van, hogy fogadalmat teszek! Megfogadom, hogy 40 éves koromra olyan állapotba hozom a testem, mint 30 éves koromban volt. Vége a hedonizmusnak, a dohányzásnak, a mértéktelen kajálásoknak! Majd meglátod, év végére csodát látsz!

- Én drukkolok Neked – válaszolta Vica, akire, mint mindig, most is teljes egészében számíthattam.

2016. április 4.

- Mondom Tomikám, már másfél hónapja nem gyújtottam rá! Február 19-én, délután 5-kor szívtam el az utolsó cigit. Azóta nem gyújtottam rá! Már csak a 125kg-ot kell lefaragnom.

Mindenki hízni szokott, mikor eldobja a cigit, én juszt is lefogyok!

- Ebben lehet, hogy tudok segíteni – felelte a barátom, aki nem mellesleg a Vak Varjú étterem

séfje. Ismered a Testszervizt? – kérdezte Tamás

- Nem! – válaszoltam.

- Akkor keresd meg őket, kemény lesz, de velük le fogsz fogyni! – mondta ellentmondást nem tűrő hangon.

2016. április 18.

- Szia, Lovró Betty vagyok, a Testszerviz specialistája. Az elkövetkező 3 hónapban én leszek a mankód – mutatkozott be mosolyogva egy csinos, fiatal hölgy a Testszerviz budapesti Irodájában.

- Szia! Móripisti vagyok, és nagy szükségem lesz rád! 3 hónap múlva 100kg alatt szeretnék lenni, október végére 85 és év végére pedig 80 alá mennék! Azt fogom csinálni, amit mondasz! Bármit! Azonnal életmódot váltok, beiktatok vagy kiiktatok bármit az étrendemből, hajlandó vagyok táplálék-kiegészítőket beszedni, csodateát inni, gumibogyó szörpöt főzni!

Megcsinálok bármit! – mondtam elszántan, majd ellentmondást nem tűrő hangon folytattam: egy dologra nem vagyok hajlandó, ha már kifizettem a képzés árát: NEM VAGYOK HAJLANDÓ ÉHEZNI! És mivel kövér vagyok, - folytattam határozottan, nem fogok tudni kilométereket futni, konditeremben gyötörni magam!

Betty kedvesen felnevetett! Mosolyogva, elképesztő nyugalmat és hitet sugallva azt mondta:

Pisti! Jó helyen vagy! Megtanítok neked mindent, amit én tudok! Tudni fogod, hogy a szervezeted hogyan működik, tudni fogod, hogy mi jó neked és mi az, amire nincs szükséged!

Látni fogod, hogy az egészséges életmód nem jelenti azt, hogy csak magokat eszel, nem fog kelleni elhagynod a töpörtyűt, a kolbászt, a szalonnát! És továbbra is ehetsz jókat, ahogy eddig! Nem fog kelleni éhezned, nincs szükség semmilyen táplálék-kiegészítőre, és – itt felemelte a fejét, mélyen a szemembe nézett, majd így folytatta: csodaszerek nincsenek! Ha valaki ilyet kínál, azonnal hagyd ott! Azt mondom neked, hogy egészségesre fogod zabálni magad! – majd azonnal elárulta a legnagyobb titkot: AZ EGÉSZSÉGES SZERVEZETNEK NINCS SZÜKSÉGE TÚLSÚLYRA!

- Akkor csapjunk bele! – feleltem maximális hittel és elszántsággal

2016. július 17.

Letelt a 3 hónapos kurzus, és büszkén küldtem el az utolsó fényképet Bettynek a mérlegről, mely ellenségből baráttá vált! Kereken 100kg-ot mutatott. Azaz 25kg-mal kevesebbet, mint napra pontosan 3 hónappal ezelőtt.

Mikor ezeket a sorokat írom, az életmódváltást teljesen magamévá tettem. Energikus vagyok, igénylem a mozgást, soha nem éhezem ellenben rendszert vittem az étkezéseimbe is. Én, a világ-lustája mozgok! Kívánja a szervezetem a sportot, aminek a legnagyobb nyertesei a gyerekeim, hiszen bicajozunk, rohangálunk, focizunk, trambulinozunk, játszunk együtt.

Természetesen a kilók továbbra is töretlenül mennek le és soha többé nem is fognak visszajönni! Betty megtartotta, amit ígért! Megtanította azt, amit ő is tudott és már önállóan, mankó nélkül is tudom mikor mit kell tennem! A feleségem velem étkezik, és a harmadik közös gyermekünk megszületése után 11 hónappal, pont ugyan úgy néz ki, mint mikor megismertem: lapos a hasa, csinos, mosolygós és energikus. A családom, a barátaim, ismerőseim döbbenten állnak és kérdezősködnek, hogy mi a titkom?

A titkom, hogy egészséges vagyok! Hálás vagyok Bettynek, hogy megtanított erre! Köszönöm!

Móripisti


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Pisti is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket