R. Ágnes

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

" A szervezetem már egyre  kevésbé viselte el, hogy a helytelen táplálkozással és a mozgásszegény életmóddal rendszeresen próbára tettem a működését és folyamatosan küldte a figyelmeztetéseket.

 Tudtam és éreztem, hogy gyorsan változtatni kell a szokásaimon. Többször, többféle módszerrel próbálkoztam, amelyek persze 1-2 hét után rendre elbuktak.

 A lányom ekkor találta meg a Testszerviz programját. Így születésnapomra ezt kaptam ajándékba a gyermekeimtől és férjemtől. Nagyon meghatott féltől szeretetük és segíteni akarásuk! Sokszor ez segített át a nehézségeken és természetesen nagyszerű tanácsadóm hozzáértése, felkészültsége és biztatása is. (Széplábi Évivel dolgoztam együtt)

Utolsó esélyként éltem meg ezt a lehetőséget, amit nem szabad elszalasztani!

Három hónap elteltével a kezdeti gondjaim (gyakori gyomorégés és puffadás, hirtelen izzadás, gyenge fizikai teherbíró képesség, hangulatingadozás stb.) megszűntek. Az életmódváltás mára már tartóssá lett és beépült a napi rutinba. 

Nem mellékesen pedig 11 kg-al csökkent a testsúlyom, amit a továbbiakban éveimnek és testalkatomnak megfelelő értékre akarok redukálni az egészségem megőrzésével együtt.

Üdvözlettel: Rózsáné Ági"

 


Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Ágnes is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket