R. Evelin

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

"Záró soraim a 3 hónap elteltével:

Régóta figyelgettem Betti munkáját, posztjait, az ügyfelekkel elért sikereit, mire magamban is megfogalmazódott a kérdés, hogy akarok-e változtatni ?

Bevallom őszintén nagyon félve indultam neki a programnak, mivel számtalan sok diétát kipróbáltam már, de sajnos azok a kilók minden esetben vissza-vissza tértek.

Eddigi alkalmakkal, mikor kipróbáltam ezeket a „fogyjunk le hamar gyorsan” kúrákat mindig hiányoltam a lényeget, a miérteket. Minden esetben kaptam egy nagy információs rengeteget, amit olykor túl sablonosnak találtam és ideig-óráig csináltam, de nem jöttek tudatosan a dolgok, hogy mit, miért, mivel, hogy készítsek el, mire jó, miért fogyasszam és hogy készítsem úgy el, hogy számomra egy olyan ízvilágot hozzak össze, ami ízlik , hosszú távon életforma szerint tartható és ne csak azért fogyasszam mert ezt KELL egyem.

Nagy segítség volt ebben a 3 hónap alatt kapott tudás, amit Betti átadott nekem és a folyamatosan felmerülő kérdéseim tömkelegére mindig kielégítő és hasznos választ kaptam.

A programot semmilyen „alapbetegséggel” nem kezdtem, ami ismert lenne. Szimplán szerettem volna magam jól érezni a bőrömben ÚJRA. (és igen.. :) úgy érzem SIKERÜLT :-) )

Mint az a terhességem alatt is kiderült a cukorbetegségre hajlamos vagyok, azonban ez a terhességem után már nem „jelentkezett”. Az utóbbi időben rosszul aludtam, nem tudtam rendesen kipihenni magam és ez nagyban rányomta a bélyegét a hangulatomra és a hétköznapjaimra is. Energiaszintem sokszor egyenlő volt a nullával. A programot elkezdve hamar jöttek a változások nem csak kilókban és centikben volt mérhető a változás, hanem a kedvem is jobb lett, fittebb és energikusabb lettem.

Rengeteg már- már ismert, de eddig kevésbé fogyasztott élelmiszert,zöldséget ismertem meg más elkészítési móddal a megszokottól. Nehéz volt az elején a reggeli turmixaim ízvilágát eltalálni, de ezekben is nagy segítséget kaptam. Nagyon sok új receptet kipróbáltam.

Ahogy elkezdtem az életmódváltást, kisfiamnak is számos ötletet kaptam a hozzátápláláshoz. Ételeit szinte teljes mértékben én készítem el.

Együttes munkával hétről-hétre állítottuk be az új étkezési szokásokat. Napi észrevételeimet folyamatosan feljegyeztem magamnak és ezek alapján a heti konzultációk alkalmával beszéltük át a hetemet.

Nem kellett kalóriákat számolgassak, aminek örülök , de mégis tudom, hogy miből mennyit lehet és mi az ami már nem fér bele.

Ahogy teltek a napok , úgy jöttek elő a szekrényem legmélyebb sarkából a már régen elpakolt ruhadarabok, amiket gyűjtögettem , hogy talán még egyszer újra jók lesznek. Nem volt szívem kidobni őket .NA ezek a darabok szépen sorjában újra előkerültek. 

A program sokat adott számomra, sok mindenre megtanított a helyes táplálkozás felé. Sokat segített ezen az úton Betti a konzultánsom, a Párom és a Családom. Köszönettel tartozom mindannyiotoknak ezért. :-)

A következő kitűzött célom a mozgás rendszeres bevezetése.

Addig is megosztanám Veletek eddigi elért sikereimet :

Kilóban: -11 kg

Mell: -4 cm

Derék:-14 cm

Csípő: -11 cm

Comb:-5 cm

Összesen: -34 cm"

Evelin

2019.11.22.


Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Evelin is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket