R. P.

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Testszerviz kiértékelés!

Miért is kezdtem bele a programba?
Teljesen véletlenül. Egy könyvet olvastam ahol nagyon megtetszett az író véleménye az egészséges életmódváltásról. Barazsy Ákos könyvét olvastam, amiben azt fejtegeti, hogy mennyire pozitívan megváltoztatta az életét a Testszerviz.
Számomra nagyon fontos a precizitás és a hitelesség. Ezért is nagyon tetszettek a konzultációk. Lényegre törő és érthetőek voltak.
Nagyon rövid idő volt a 3 hónap, de rengeteget tanultam mivel keveset tudtam az egészséges táplálkozásról. Nagyon örülök, hogy rátaláltam a Testszervizre nagyon sok új módszert tanultam a táplálkozásról és életmódról.
Sok változást tapasztaltam ebben az időszakban, de leginkább az volt kitűnő, hogy több energiám volt és a közérzetem sokat változott.
A célok elérésében nagyon sokat segített a konzultásom Réka, akinek nagyon sokat köszönhetek. Nem gondoltam volna, hogy 3 hónap alatt ilyen jó eredményeket fogok elérni. Nagyon kitartó volt és nagyon megszerettette velem a turmixokat, amik mai napig meghatározzák a reggelemet. Személy szerint is olyan emberek közé tartozom, akik nem foglalkoztak az egészséges életmóddal. De a Testszerviz ráébresztett arra, hogy az egészséges életmód határozza meg igazán az életet.
Személy szerint mindenkinek javasolnám és javasolni is fogom, remélem minél több ember ébred rá arra, hogy mennyire fontos az egészsége és immunrendszere. Nagyon hálás vagyok a Testszerviznek, de legfőbb a konzultásomnak Rékának, aki nagyon kitartó volt és bármikor számíthattam rá, ami nagyon fontos volt a célok elérésében.

 


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Rajmond is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket