R.Zsuzsa

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Tapasztalataim a Testszerviz programról

Egy ideje érlelődött már a gondolat bennem, hogy változtatni kellene az életmódomon. Igazából komoly egészségi problémáim (még) nem voltak, csak egy kicsi fáradékonyság, csak egy kicsi disz komfort érzet, csak egy kicsi egészségtelen táplálkozás, csak egy kicsi mozgásszegény életmód, csak egy kicsi súlyfelesleg. De ez a sok kicsi összerakódott és ahhoz elég volt, hogy nagyon ne érezzem jól magam a bőrömben. Tükörben azt láttam, hogy párnácskák itt is, ott is kezdtek látszódni a kritikus területeken: comb, fenék, has főleg.

Ekkor futottam bele a Facebook-on a Testszerviz programba és egy csodálatos emberbe: Babos Katába. Hihetetlennek tűnt, hogy mindenféle csodabogyók és varázsitalok nélkül ilyen fantasztikus eredményeket lehet elérni. Tetszett az is, hogy a program ideje alatt nem hagynak magamra, kontroll alatt vagyok, ha kérdéseim, problémáim vannak, bármikor választ és segítséget kapok. Azt gondolom, hogy egy életmódváltásnál ez az egyik legfontosabb, hiszen ez tulajdonképpen olyan, mint egy iskola, megtanítanak egy új életre, az alváson keresztül a táplálkozáson át a mozgásig.

Kata nagyon sokat segít nekem, lelkileg is támogat, biztat, tanít és megerősít abban, hogy jó útonjárok.

Kicsivel több, mint a felénél járok a programnak. Amit eddig kaptam ettől a programtól, az elsősorban egy sokkal jobb közérzet, önbizalom, rengeteg pozitív visszajelzés (mert már van látható eredménye is) egészséges és tudatos táplálkozás és életforma.

Zsuzsi

2016.10.24

Vértessomló

 

Folytatás három hónap után

Három hónap elteltével elmondhatom, hogy amit a programtól és persze Katától kaptam az az, hogy megtanultam tudatosan táplálkozni, vásárolni, a közérzetem nagymértékben javult ez értendő arra is, hogy az ízületeim már nem fájnak (a program kezdésekor nagyon kínlódtam az ízületi fájdalmakkal a kezemben) és a stressz tűrő képességem is sokkal jobb.

Köszönöm Kata türelmét-mert nem voltam mindig szorgalmas diák:-),- tanácsait, támogatást, és azt hogy a program ma már a mindennapjaim részévé vált, megalapozva egy egészséget, tudatos életvitelt, amelyet egy életen át már fogok tudni alkalmazni.

A méreteimet tekintve az alábbi változások történtek:

Induló súlyom: 85,5 kg - program után: 78 kg,- fogyás:7,5 kg

derék bőség: 92-82cm

csípő bőség:112-105cm

comb :65-58cm

felső kar: 32-28 cm

A Testszerviz program szuper, mindenkinek ajánlom, aki szeretne változtatni és egészségesen élni, fogyni stb. A Testszerviz tényleg segít, a konzultánsokon keresztül, akik felkészültek, türelmesek és figyelembe veszik a Te életviteledet, hogy jobbá tegyék azt.

K.Zsuzsi

Vértessomló

2016.12.15


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Zsuzsa is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket