Regina

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Testszerviz és Én..

A Facebookon találtam rá Töreki Tamás Testszerviz oldalára, mely felkeltette az érdeklődésemet. 2 gondolat volt ekkor a fejemben, vagy marhajól megszerkesztették az oldalt, vagy ténylegesen ennyi elégedett ügyfelük van, akik részt vettek a programon sikeresen. Hmm… Elgondolkodtam.
Majd kitöltöttem a tesztet, mondván mit veszíthetek?
Elég bizalmatlanul, tele kétségekkel, nem nagyon hittem a testszerviz sikerében, hiszen már annyi féle/fajta fogyókúrás diétát kipróbáltam sikertelenül, mégis belevágtam a programba.
Ekkor Tamás volt a konzulensem, aki olyan nyugalommal közölte velem, hogy majd meglátom, amikor a saját testemen fogom tapasztalni a változásokat, hogy teljesen ledöbbentem s ekkor kezdtem igazán elgondolkodni a program sikerességében. 
Amikor a programot elkezdtem elég stresszes volt az életem, éjszakánként már nem tudtam aludni, folyamatosan zakatolt az agyam volt, hogy órákon át nem aludtam csak forgolódtam, napközben fáradékony, energiátlan voltam.
Az első hét eredményekén elkezdtek a felsőim „megnyúlni” kezdtem nyugodt lenni, már végig aludtam az éjszakákat. Ekkor már biztos voltam benne, hogy jó az, amit csinálok, jó úton haladok, nem kell kalóriákat számolni, nem éhezem, mindig finomakat, jókat eszem. 
Tamás és Éva megtanították, hogy hogyan működik a test, mire van szüksége a testnek a jó működéshez, hogyan kezeljem a stresszt és emellett a folyamatos kontrol, ami hozzásegített a sikeres testszervizelésemhez.
Szóval mára már tudom, hogy mit veszíthetek: - stresszt, -álmatlan éjszakákat „rossz” kajákat, éééés nemutolsó sorban -11kg- ot 
És hogy mit nyertem? Az egész életem. Jókedvű vagyok, kiegyensúlyozott, magabiztos lettem, jól érzem magam a bőrömben és egészséges, jó kajákat eszem 
Köszönhetem mindezt a Testszervíznek és azon belül Töreki Tamásnak és Széplábi Évának, akik végig támogattak, segítettek a céljaim elérésében, és akik meseszerűen jófejek és odaadóan végzik a hivatásukat 

ui.: Ha bárkinek kétségei vannak, a programmal kapcsolatban bátran mondhatom, hogy ez nem egy Old spice reklám! Ők nem ígérgetnek, a Testszerviz bizonyít!

REGINA!


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Regina is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket