Reni

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Az én siker sztorimnak még messze nincs vége.

Most egy 3 hónapos „kontroll” időszak zárult csak le, de én természetesen folytatom tovább hisz rengeteg jótékony hatása lett ennek az életmódváltásnak.

Mikor elkezdtem a programot a legkisebbik babócám mindössze 5 hónapos volt.  Ezt azért tartom fontosnak megjegyezni ugyanis egy öt hónapos babával, babánál sok - sok olyan tényező jelentkezik, ami nehézzé tudja tenni a mindennapokat. Gondolok itt az éjszakázásokra, az össze – vissza étkezésekre (mint az időpontok, mint pedig a minőségre gondolva) és a stresszesebb életre.

Nos! Bátran ki merem jelenteni, hogy ez a program rengeteg problémához oda adta azt a bizonyos kulcsot. Teltek a napok (az eleje, mint mindenkinek nagyon nehéz) és azt kezdtem el érezni, hogy hiába egy két átvirrasztott éjszaka valahogy még is bírom a másnapot. Nem esik, le a fejem nem húz az ágy. Energiaszintem OKé! Folyamatos sürgés - pörgés mellett is fitt vagyok már ezért megérte!

Természetesen (nálam lassan) de koptak a kilók csúsztak a centik. Szépen lassan kezdtem elfogadni, megtanulni majd megszeretni ezt az újfajta étkezést. Amit a családom is megjegyzett az az volt, hogy jó itthon a TE főztödet enni, eddig ugyanis mindig máshogy oldottuk meg az ebédet. Most muszáj voltam / vagyok magam kotyvasztani, amit élvezek és örömmel teszem. Sajnos az én hibámból a kilók lassabban koptak/komnak de ezt azért nem bánom, mert az én kicsi Babám még mindig szopizik és ez dupla SIEKER SZÁMOMRA! Tanácsolni és javasolni tudom ezt a programot minden olyan embernek, aki nem elégedett, aki változtatni szeretne, de egyedül nem tud, mert jó ÚTRA terel, visz a TESTSZERVIZ !

Nem utolsó sorban köszönöm Hímes Reninek akivel elkezdtem a programot majd Évának, aki átvett és terelgette az utamat tovább és Tamásnak, akivel elsőnek beszéltem erről az egész működő programról.


 

Puszi

Reni

2 gyermekes anyuka Veszprémből

 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Reni is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket