Rita ;)

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Rita jelenleg is a vendéglátó iparban dolgozik. Nagyon komoly megterhelés éri a testét nap mint nap. Sokszor nem jut ideje megfelelő alvásra, evésre, ivásra sem. Rita azért kezdte el a Testszerviz programot, mert rájött arra, hogy ez az életforma megtámadhatja az egészségét. Szeretett volna egy fenntartható életvitelt és táplákozást kialakítani a munkája mellett, és vágyott arra is, hogy karcsúbb legyen. Nem volt elégedett magával és ez visszahúzódóvá tette.

Rita nagyon ügyesen elindult a programon, igyekezett mindent betartani, és a teste azonnal reagált a támogató táplálkozására. Hétről-hétre csökkent a testsúlya. Aztán elindult a nyári szezon a munkahelyén, és a nagy megterhelés és rendszertelenség miatt a Testsszreviz programon való haladása veszélybe került. Egyszerűen nem volt ideje megfelelően étkezni, mozogni, aludni. Szinte a csodával határos módon így is sikerült 10 kg-ot fogynia és összesen 45,5 cm tünt el a testéről. A nagy terhelés dacára megnőtt az energia szintje, és bár a munkahelyén a sütis pult folyamatosan roskadozott a finomabbnál-finomabb sütiktől, ő nem evett belőlük, mert már nem kívánta az édességeket. Ez korábban elképzelhetetlen volt.

Rita így ír erről: “Megismertem a testemet és a reakcióit. Már eszembe sem jut édességet enni, amikor éhes vagyok. Zöldséget és fehérjét kíván a szervezetem! Nem keseredek el, ha egy húzós hétvége után növekszik a súlyom, mert amint megkapja az alvás mennyiségét visszaáll. Nekem a konzultációk nagyon sokat adtak. Motivációt, kitartást és legfőképp magyarázatot! Mi miért történik a testemben, és hogyan kell helyesen reagálni.

Magamra igazítottam a programot. Nem feladatként éltem meg, hogy így étkezem, hanem átállt a gondolkodásom és ez ma is boldoggá tesz. A célomat elértem. Fogytam 10 kilót, a nyitottságom is sokat javult, most én válogatok, hogy kivel randizok. Új ruhákat kellett vennem, mert a korábbiak most nagyok rám. Még nem vagyok tökéletesen megelégedve magammal, de sokkal jobb a hozzállásom a testemhez.”

RITA


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Rita is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket