Rita

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Rita története

2016 decemberében részt vettem a Testszerviz nyitott napján, ahol ízelítőt kaptam a Testszerviz módszeréről. Több dolog felkeltette az érdeklődésemet és kíváncsivá tettek az előadók, vajon ez a módszer mennyire fog nálam működni. Kisebb kétségekkel, de bátran belevágtam a programba még decemberben az ünnepek előtt.

Széplábi Évától sok új dolgot megtanultam az emberi test működéséről, arról hogy melyik táplálékra hogyan reagálnak egyes szerveink. Korábban is figyeltem a diétámra, mivel 2000 óta I. típusú inzulinnal kezelt diabéteszem van. Hosszú évekig nem volt súlyproblémám, de néhány éve pajzsmirigy alulműködés miatt rohamosan felkúszott több mint 20 kiló. Több fogyókúrát kipróbáltam az elmúlt években, amelyek egytől egyig sikertelenek voltak.

Ahogy a Testszerviz programot elkezdtem hamarosan jöttek az első eredmények. A puffadással egy héten belül leszámoltam. Nappali álmosság/fáradékonyság jelentősen visszaszorult. Kávét már csak az íze miatt iszok, és nem azért mert szükségem van rá. Alapvetően változott meg az eddig „diétásnak hitt” étrendem. Sok olyan étel került ki belőle, aminek amúgy sem volt elég tápértéke, és kerültek a helyére olyan élelmiszerek, melyek tápanyagtartalma jóval hasznosabb.

Megtaláltam magamnak azt a mozgásformát, amire tudok módot és időt keríteni a sűrű mindennapokban is, mindamellett kíméli a térdízületeket.

3 hónappal a program kezdete után 5 kilóval lettem könnyebb, viszont centiméterekben és látványra sokkal többnek látszik az eredmény, mint 5 kiló. Több ponton mért test körfogatom 10-15 cm-rel csökkent a program kezdetén mért értékekhez képest.

Az inzulinadagokat 25%-kal csökkenteni tudtam. Hiszek benne, hogy folytatva a Testszerviz életmódot további felesleges súlytól leszek képes megszabadulni, és tovább csökkenthetem az inzulinadagokat.

A program által sokkal jobb lett a közérzetem is, többet bírok dolgozni, nincsenek délutáni kajakómás időszakok.

Köszi Éva, köszi Testszerviz!

Rita


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Rita is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket