Robi.

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Kedves Kata!

Szeretném megköszönni a sok ismeretet, biztatást és győzködést, amivel segítettél a kívánt eredmény elérésében. A program elején ígért változások igazzá váltak, a csodálkozó kérdésekre kell válaszolnom és méregető tekinteteknek vagyok kitéve, állandósult a felszabadult, könnyed érzés.

Az elején – most már bevallom – kicsit szkeptikus voltam, de belevágtam, végigcsináltam, és igazából nem volt megterhelő. Az étrend megváltoztatása nem okozott gondot, elérhető volt minden alapanyag és a javasolt ételek elkészítése sem varázslat. Apró változtatásokkal finomabbá lehet tenni a mindennapos salátát, és valóban: intenzívebben érzem az ízeket.

A húsz perccel korábbi kelés sem volt nehéz. Igaz, ehhez kicsit korábban kellett lefeküdni, de a filmek végét amúgy is elaludtam. A reggeli időszakba így belefért egy kis testmozgás, néhány tornagyakorlat és egy rövid futás. A mozgás igazi felfrissüléssel járt, és jó érzés eljutni az 50 fekvőtámaszig, a 170-es pulzusig. Ez az élmény aztán elkísér a nap végéig.

Az általam elérni kívánt testsúlycsökkenést a 12. hét végéig 50 %-ban túlszárnyaltam. Az azóta eltelt időben ezt sikerült további hússzal megtoldani. (170 %-ot egyik bankban sem kapni!)

Az ismerősök csodálkoznak, nem hisznek a szemüknek, amikor megkérdezik: Fogytál? Csak nem egészségügyi oka van? Épp ellenkezőleg, egészségügyi hozadéka! Kérdezték, hogy az egész ruhatáramat lecseréltem-e. (Nem, a zoknikat nem kellett.) A bátrabbak azt is megkérdezik: hogyan csináltad? Erre azt válaszoltam, hogy erőlködés nélkül, egy lényeges dolgot betartva: a kezdeti elhatározást.

Visszagondolva a négy hónappal korábbi önmagamra, cseppet sem sajnálom, hogy belevágtam. A fogyást kísérő mellékhatásokat, a jobb alvást, az ízérzékelés javulását, a fittebb állapotot nyugodtan irigyelhetik.

Eljött a május, és ezt a tavaszi megújulást én is átélem: 10-12 évvel fiatalabbként.

Ezzel zárom soraimat, vár az ágy, reggel a súlyzó, a futócipő és a mérleg.

Üdvözlettel: Robi (-17.1 kg)

Tatabánya

2017.05.11

Robi

A(z) Robi fotók.jpg megjelenítése


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Robi is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket