S. Cs. Kata

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

„A Testszerviz programmal a Facebook-on találkoztam először. Ami megfogott benne: az a látvány, hogy milyen sokan le tudnak fogyni 90 nap alatt. Ráadásul gyönyörű fotókkal voltak ábrázolva az ételek.

Többféle diétát, fogyókúrát kipróbáltam, több-kevesebb sikerrel.

Az első találkozás Katival felemelő élmény volt, kedvessége, figyelme, közvetlensége, tudása, bátorítása végig kísért három hónapon keresztül.

Rájöttem arra, hogy eddig etettem a testemet, és nem tápláltam.

A zöldség turmixokkal néhány napig barátkoznom kellett, de mára nagyon megszerettem őket. A szénhidrát fogyasztással is bajban voltam, mivel én a hagyományos magyar konyha receptjei szerint főztem. A zöldséggel, húsokkal variált ételeket is jobban megkedveltem.

A mozgással nem volt probléma, mivel már 4 éve járok a Sziluett Mozgásstúdióba, Varga Lászlóné Ágihoz. Hatalmas a profizmusa, óriási szíve van, ahogy figyel mindenkire. Ő példakép előttem. Tényleg egy család vagyunk abban a stúdióban. A Pilates, Aviva és jóga óráit nem hagynám ki sohasem.

Szeretném folytatni a Testszerviz programot is, és a mozgást is, mert így jól érzem magamat. Világos lett számomra, hogy a mozgás és a táplálkozás kéz a kézben jár! Korábban csak a mozgás volt, és nem figyeltem ennyire a táplálkozásomra.

Azoknak, akik figyelik a testszerviz oldal sikereit, üzenem, hogy ne adják fel! Mindenképpen próbálják ki, és ha már meggyőződnek arról, hogy tényleg hatékony, akkor vigyék végig. Itt tényleg a szemlélet: az életmódváltás a fontos… Meg az elhatározás!

 

„A folyó és a szikla összecsapásából

mindig a folyó kerül ki győztesen,

de nem az erejének, hanem

a kitartásának köszönhetően.” (H. Jackson Brown)”


Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Kata is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

 

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket