S. Edina

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Testszerviz zárógondolatok

Január közepe körül kezdtem bele a Testszerviz programba. Már több mint egy éve halogattam, pedig Bolláné Gitta Testszerviz konzultáns régi kolléganőm, barátnőm. Soha nem volt erőszakos és nyomulós a témában.

Viszont kezdtem megirigyelni azt a változást, amit rajta láttam az elmúlt 1,5 évben. Kivirult és energikus lett, na meg persze fogyott is sokat! Amikor arról beszélt, hogy futni kezdett, akkor úgy éreztem elég a kifogások kereséséből és igenis megcsinálom én is!

Az első „hivatalos” találkozó után már tudtam, hogy jó helyen vagyok, a lehető legjobb döntést hoztam és soha nem késő. Szembesültem súlyommal és a sok problémával, amit már jelzésként küldött a szervezetem (magasvérnyomás, koleszterinszint, állandóan fájó és dagadó lábak, gyulladt, részleges  achilles ínszakadás, savproblémák, nőgyógyászati panaszok, kedvetlenség, szuszogás kisebb mozgásnál is…)

Nagyon elszántan kezdtem bele és jelenleg a 91. nap után -16,2kg-ot és 63cm-t elvesztve jól érzem magam a bőrömben. Amit már nem is tudom, mikor fordult elő velem. Ez tényleg nem egy diéta, fogyókúra csupán, hanem ÉLETMÓDVÁLTÁS.

Amire én is képes vagyok éhezés nélkül, csokoládé és nasizabálás nélkül.  Kedvenc specialistám, Gitta olyan jó tanácsokkal látott el hétről-hétre, melyeket gond nélkül tudtam követni.

Megtanultam, hogy a táplálkozás mellett az éjszakai alvás minősége, a mozgás, a hormonok, az emésztés …. és még mennyi minden befolyásolja testünk helyes működését. Sokkal tudatosabb vagyok az egész testemmel kapcsolatban. 

A program során megtanultam, hogy igen is rajtam múlik és tudom befolyásolni, hogyan fogom a hátralevő életemet leélni. A körzeti orvosom is támogatja, amit csinálok, illetve felére vette a vérnyomáscsökkentő gyógyszeremet a mért értékek alapján. Már ezért is megérte!!! Könnyebbek és fittebbek a napjaim, nem fáj a lábam a folyamatos futkozás után sem dagad be, nem gyulladt. Megszűnt a savproblémám. Illetve uszodában sem fertőződök vissza már egy ideje.

A teljes ruhatáramat még nem cserélem le, hiszen folytatom tovább!!! Köszönöm a sok segítséget Gitta!!!

*A kép csak illusztráció*


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Edina is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket