S.Annamária

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

És az én történetem …. Egy elég komoly baleset után, míg az intenzív osztályon lábadoztam, volt időm gondolkodni, mérlegelni, hogy korábbi feszített életmódomon valamilyen szinten változtatnom kell. Ekkor jött velem szembe Tamás Facebook oldala. A változtatás úgy gondolom többé – kevésbé sikerült is.

Bár nem egyszerű a lassítás … és hosszú még az út … Amit én kaptam … - lassan beépül a program az életembe, kezd kialakulni a rendszer, kezd helyreállni a szervezetem működése - korábbi, néha szinte elviselhetetlen cukorfüggőségem a múlté - egyáltalán nincsen farkaséhségem - sokkal energikusabb vagyok - könnyebben kelek, jobban alszom - paleo okozta durva ekcémám, ami már néha a munkában is akadályozott, teljesen megszűnt - a zöldturmix már hiányzik, ha véletlenül kimarad (bár ez egyre ritkább) - a salátaevés már nem nyűg - a párom (aki eddig semmilyen zöldséget és gyümölcsöt nem fogyasztott) és az édesanyám is zöldturmix fogyasztó lett velem együtt. És ami a következmény …

Lassan, de biztosan haladok a súlyvesztés útján…

Eddig 7 kg-ot fogytam, viszont cm-ekben sokkal szembe tűnőbb a változás:

- derék: – 8 cm

- csípő: – 11 cm

- comb: - 7 cm

- kar: - 3 cm

- mell: - 5 cm

- mell alatt: - 3 cm

Köszönöm Évának a sok türelmet, ötletet, ösztönzést és azt, hogy megtanított rá hogyan ne zsaroljam a testem …. (annyira Jóóó) Tamásnak és az egész Testszervizes csapatnak a sok, ízletes receptet és az okos cikkeket.

Én már elindultam az úton …

Ancsa


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Annamária is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket