Sz. Edina

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

„Kedves Kati és Testszerviz!

Azért kerestem fel Kőrösi Katit, mert gyerekkorom óta küzdöttem, küzdök a felesleges kilókkal.

Sok kérdés volt bennem, amikor a facebook-on Kati oldalát nézegettem. Gondoltam, hogy a fogyás mellett több mindent fogok kapni Katitól, mert már a főcímben is szerepel, hogy Testszerviz; és ez így is lett.

A szakmámból kifolyólag, aki ismer, tudja rólam elég munkamániás életet élek és éltem – a reggeli, ebéd, vacsora rendszere nem nagyon fért bele, ezekből természetesen a vacsora volt mindig hangsúlyosan meg… Estére annyira ki voltam éhezve, hogy vacsora előtt mindent összeettem, amit otthon találtam, és mire a vacsora elkészült.

Ha ebédet sikerült ennem, gyorsan átfutottam a pékségbe és ettem 2-3 péksüteményt, de 2 óra múlva éhes voltam, és nagyon fáradt és álmos is. Kati megtanított, hogy igenis az evésre kell időt hagyni és ha nincs, akkor is kihozhatsz egy laktató reggelit vagy ebédet csak a megfelelő dolgokhoz kell nyúlni!

Kezdetben a turmixot el sem tudtam képzelni, számomra lehetetlen feladatnak tűnt. A hetek során kényelmes lépésekben, apránkénti változtatásokkal értem el azt, hogy most már az hiányzik, ha nincs turmix!

Naponta nézegettem a finomabbnál finomabb recepteket, amikből sokat megvalósítottam, megvalósítottunk… És hogy most miért beszélek többes számban, elmondom:

Nagy boldogságom volt a leadott kilók mellett, hogy egy olyan ember is velem tartott ebben a programban, akit nagyon szeretek. Ő pedig az én drága Édesanyám!

A biztatást és a jó szót, a rengeteg tanácsot Katitól hétről hétre megkaptuk és próbáltuk teljesíteni.

Ezúton szeretném megköszönni Katinak és a családomnak, hogy biztattak minket. A férjemnek pedig, hogy mellettem állt és anyagilag is támogatott benne!

Én csak ajánlani tudom mindenkinek! Ha fiatal, akkor azért, ha idősebb akkor azért, mert sosincs késő elkezdeni valami jót tenni Magunkért!”

2019. augusztus 28.

 


Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Edina is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket