T. Erzsike

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

"Mikor először beszéltünk már akkor éreztem, hogy valamit tud a Testszerviz program. Nem állt tőlem távol az egészséges táplálkozás, a lányom már nagyon rég odafigyel a családja étkezèsére.

Évekkel ezelőtt egy komoly szívműtéten estem át, és azóta sok minden megváltozott az életemben. Tisztàban voltam azzal, hogy a bevitt táplálék napi szinten nagyon nem mindegy, ám olyan információkat, melyeket tőled tanultam bevallom, sehol nem kaptam.

Mielőtt veled elkezdtem a programot, a vérvételes laborom eredményei között az alulműködő pajzsmirigy, húgysav, cukor értékek nem voltak a "megfelel" referencia értékein belül.

Ezen kívül nálam a napi reggelizés mindig elmaradt, az állandó kellemetlen puffadások, étkezések utáni fáradékonyság, le kellett pihennem minden alkalommal, mert úgy éreztem kidurranok.

Ahogy elkezdtem veled a programot, megszűnt a puffadás, a borzasztó fáradékonyság étkezések utàn, már nem vagyok álmos, ès ami számomra óriási öröm ezen felül, az orvosom szavai miszerint a pajzsmirigyem értékeim rendbe jöttek a húgysav, ès a cukrommal együtt.

Ma már a reggelik rendszeressè váltak, aminek köszönhetően teljesen másképp tellnek a napjaim, szépen lementek a fölös kilók.

Már nincs olyan időszak, hogy farkas éhes legyek, és csupa jó ételeket eszem.

Borzasztóan megszerettelek, sokmindenre megtanítottál.

A családtagjaimat, barátaimat arra kérem, hogy ne vegyèk meg a díszcsomagolásban lévő "moslékot", csak olyan ételt egyenek, ami támogatja a szervezetüket, és erre mind a Bettike tanított meg.

Hiányozni fogsz, remélem nem szakad meg a kapcsolatunk.

Megszerettem az új életmódom, sokat jelent, hogy jól érzem magam a testemben.

Mindent Köszönök Betti!"

Tóth Erzsike

 


Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Erzsike is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket