Tibor

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


Sokkal energikusabb lettem, pihentetően alszom, és egy számmal kisebb ruhákat tudok hordani 

Amikor idejöttem azt hittem ismertem a testemet, tudtam nagyjából min változtattam az elmúlt 4 év alatt, mégis felugrott 20 plusz kiló, amivel kezdeni akartam valamit.

COVID előtt életvitelszerűen utaztam, a vállalati vacsorák és partnertalálkozók egy idő után nagyon szépen meglátszottak rajtam.

Tudtam, hogy ha csökkentem a szénhidrátbevitelt jól reagál a testsúlyom, ellenben rosszul az elmém. Növelhetem a zsírbevitelt azonban akkor nem tudtam rendesen pihenni. Mindemellett a napi edzések és a küzdősport okán nagyon sokszor éheztem, vagy faltam.

Amikor elkezdtem a programot, fogyni akartam. Kitöltöttem a tesztet, beszélgettünk Marával és az alapvetően meglévő glutén és szénhidrátcsökkentett étrendemet kissé átrendeztük - hétről hétre. 

A program közepén a heti vérvétel és a napi mérési eredmények mindegyike visszaigazolta, hogy jó úton járunk. A program végére kb 9 Kg-ot fogytam, azonban ami kellemesebb érzés, hogy sokkal energikusabb lettem, pihentetően alszom, és egy számmal kisebb ruhákat tudok hordani és bárkivel összeállok edzésen, kibírom vele a két perces küzdelmeket.

Összességében a folyamatos mérések eredményeképpen a legnagyobb eredmény számomra, hogy megtanultam hogyan reagál a testem az étel- és italbevitelre, illetve milyen napi szabályokat kell betartanom, hogy tartósan megtartsam az eredményeket. Tibor - ügyvezető

 

 

 


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Tibor is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket