Tímea

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Mit adott nekem a Testszerviz? Röviden: egészséges, tudatos hétköznapokat.

Bővebben: A program kezdetekor nem voltak világmegváltó céljaim. Évek óta rendszeresen sportolok, úgy gondoltam, hogy egészségesen táplálkozok, és csak 4-5 kg-ot szerettem volna leadni. A program kezdete előtt már igyekeztem minden interneten elérhető információt beszerezni a programról. Sőt megrendeltem és rendszeresen használtam a szakácskönyvet is.
A hiányzó láncszem a sikerhez koordinátorom, Marika volt. Egy fantasztikus embert, nagyon jó barátot ismerhettem meg benne, aki mindig elérhető volt számomra, bármit megbeszélhettem vele, végigkísért ezen a számomra élvezetes tanulási folyamaton. Én tényleg minden percét élveztem a tanulásnak, nagyon könnyen be tudtam építeni a programot életvitelembe.
Végül nézzük a nyereségeimet:
- Észrevétlenül megszűnt a hajhullásom, amit már megtanultam elfogadni, mivel úgy gondoltam, hogy ez az ötvenhez közeledve a hormonális változások természetes velejárója. 
- 23 éve van Mallorca-akném, amellyel minden évben küzdöttem a nyári nyaralások alkalmával. Az idei tengerparti nyaralás alkalmával egy hét után jutott eszembe, hogy semmi jelét nem tapasztalom az napallergiának és nem is jött elő a 2 hét alatt. 
- A programot -6 kilóval zártam, ami másfél hónap alatt lement, a súlyomat pedig azóta is minden nehézség nélkül tartom. A súlyveszteségnél is látványosabb a centikben mért mínusz… összesen 25 centivel lettem karcsúbb. 
- Talán ezektől is jelentősebb nyereség, hogy szinte mindig jól alszok, kipihenten ébredek, és egész nap nagyon energikus vagyok. Amikor már mindenki igen fáradt és elgyötört körülöttem, én akkor is képes vagyok mosolyogva, energikusan tevékenykedni. 
- A végére hagytam a számomra legnagyobb nyereséget, mindenféle kényszer nélkül, csak a példámat látva, családom tagjai is elkezdték a „shrekturmix” ivását, a kenyér és cukor elhagyását. 
Marika véleményét maximálisan osztom, hogy minden családban el kellene végezni egy embernek ezt a programot. A személyes példa mindenféle rábeszélésnél nagyobb hatásfokkal bír. Mennyivel jobb lenne, ha mindannyian a betegségek megelőzésére és nem a kezelésükre fektetnénk nagyobb hangsúlyt.

Köszönöm Marika, köszönöm Testszerviz!

Tímea


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Tímea is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket