Tóni

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

Messziről indulnék, "ép testben ép lélek" mondja a bölcs, amit életünk során gyakran hallunk, de ki figyel oda igazán... Az ember megszületik, gyerekként -főleg az én időmben-rengeteget mozog közben "bekap ezt azt" és rohan tovább a suliba, a sportpályára, a randevúra, a nyaralásra és közben fogalma sincs a tudatosságról. Jobb esetben vannak felelős szülei, akik odafigyelnek a táplálkozásra, a megfelelő pihenésre, a normális, hangsúlyozom a normális minőségi folyadék bevitelre. Persze ezlegtöbb esetben elmarad. Minek is, hiszen fiatal egészséges a gyerek, majd kidurran az erőtől...

Finom az a kóla, a jó olajos lángos, a "pöri noki, ubi sali..." Aztán nincs olyan ünnep, hogy az a kis csoki cukor ne szerepeljen az ajándékok között... Azt gondolom mindannyian átesünk ezen a korszakon, és az évek szép lassan múlnak. Felnövünk, nagyok leszünk, jó nagyok! Sok munka, stressz, kevés alvás... Megiszunk reggel egy kávét, futás a melóba, aztán délben bekapunk valamit, este hazaesünk és jöhet a dőzsi.... Édesre sós, sósra édes...nyugalom van, megérdemeljük, nyomás a tv elé és nyúlkálunk a végtelenségig...amíg nem "feszít" így kerülünk ágyba, hogy jól ne aludjunk, ráadásul reggel egy jó adag lelkiismeret furdalással ébredhessünk. És így mennek a napok hétről- hétre hónapról-hónapra. A napok mennek, a kilók jönnek... Nem baj majd nyáron leadjuk!!! Ez valamelyest sikerül is de a következő télen kicsit több ugrik vissza. Aztán észrevesszük, hogy egyre kevesebbet, sportolunk, lassan nehezebb a zoknit is felvenni, és a síelésnél is fáj a térdünk...vajon miért???

Persze a kor hiszen már ötven körül járunk... "Jól nézel ki" mondják, miközben lassan a strandra se mer kimenni az ember, és fokozatosan nagyobb ruhaméretekhez kell szoknia. Elég, mondjuk sokszor és nekikezdünk valami csodamódszernek, aztán ki-ki kitartása alapján, csodálatos átalakuláson megy át valami csodabogyó, szirup, vajákos asszony, "messziről jött módszer" segítségével. Büszkék vagyunk magunkra, és kezdjük az egészet elölről, mert a szervezetünk "megijed" és rögtön kompenzál, mit kompenzál, örült módon elkezd raktározni, nehogy még egyszer ilyen sanyarú sorsa legyen... Igen elkezdődik a Yo-Yo effektus. Én csak tudom, csináltam vagy 20 évig, és professzionálisan űztem.

Aztán elérkezett valami, valami olyan amit persze én indítottam el, de segítség nélkül nem ment volna. Valószínű mindenkinél van egy pont, nekem három hónapja érkezett el, 53 évesen, és jóval száz kiló fölött. Segítséget kértem, és komolyan vettem. Ennyi kellett, és jött magától az a bizonyos elcsépelt "életmódváltás" Igen ez az amire a Testszerviz megtanított, és a kezdeti botladozások után teljesen rutinná vált, hogy lehet másképp is étkezni, tudatosan folyadékot magamhoz venni, odafigyelni az alvásra, a pihenésre, sportra. Minőségi táplálék bevitele, megfelelő időben, megfelelő mennyiségben. És mi változott? Nem sok. Mínusz 12 kiló, sokkal jobb közérzet, magabiztos megjelenés, rengeteg elismerő szó, amit kapok, önbizalom, de a leglényegesebb a tudatosság.

Tudatosan élni, táplálkozni, és a környezeted felé úgy megnyilvánulni, hogy elgondolkozzon a saját "ép testén" amiben jól érzi magát az "ép lelke"

Tóni


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Tóni is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket