Tünde :-)

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

"Tünde vagyok, 36 éves. 18-20 éves koromtól időszakosan mindig fogyókúráztam, mert könnyen felszaladtak rám a kilók, hiszen szerettem enni. Évek óta tudtam, hogy életmódot kellene váltanom, de nem sikerült. A Testszerviz programban egy újabb lehetőséget láttam, összekötve az életmódváltással. Kétkedve igaz, de belevágtam.

 Az étkezésre vonatkozó szabályokat végig tartottam, melynek köszönhetően 6 kg ment le rólam. Sajnos nem tudtam beiktatni a rendszeres mozgást, így a 3 hónap alatt vágyott -8 kg nem jött össze, de láthatóan 9 cm ment le a derekamról.

76 kg-ról indultam és a célom a 62 kg, így nincs megállás. 

Ami tetszett, hogy nem éheztem soha, Évi nagyon jó fej és türelmes volt velem végig. Bár néha elégedetlenkedtem, de nem éreztem kényszert, kudarcot… a beszélgetések során megértettem, hogy mire van szüksége a szervezetemnek, hogy ne szenvedjen, és a fogyással meghálálja a törődésem. 3 hét után sokkal energikusabb lettem. 

A program ideje alatt sikerült a gondolataimat megváltoztatni a helyes és helytelen táplálkozás és életmód tekintetében. Extra motiváló erő volt a leromlott egészségi állapotom, valamint az a pénz, amit kifizettem a programért.

Utólag elmondhatom, hogy nem bántam meg! Rátaláltam egy olyan életmódra, melyet a vágyott súly elérését követően sem szeretnék abbahagyni. Járható út, tele finom ételekkel! Ajánlom bárkinek, nem kell hinni benne, a nélkül is működik."

Tünde


Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Tünde is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket