Tündi

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

„Azért kezdtem el a Testszerviz programot, hogy jobban érezzem magam, minden téren!

Láttam több ismerős sikerét, de abban nem hittem, hogy nekem is sikerülhet. Aztán amikor megláttam a testvérem sikerét?!?! Azonnal jelentkeztem!

15 éve már biztos küszködtem a kilóimmal. Rosszul éreztem magam, nem szerettem belenézni a tükörbe, nem tudtam úgy felöltözni, ahogy szerettem volna. Mindenem fájt, lábam, gerincem. És ezek szépen, fokozatosan mind elmúltak! Nem fáj most már se a derekam, se a lábam! Pedig gerincsérvem van. Megműtötték a térdemet, és mégis fájt! Most, hogy lementek a kilók, nem fáj a térdem!

Ha csak felmostam régebben az alsó szintet, este már meg sem tudtam mozdulni! Most meg nincs semmi bajom utána. Az ablakpucolás sem visel meg.
Nem alszom már délutánonként, éjjel pedig sokkal jobban alszom. Csak úgy pattanok ki reggel az ágyból! Nem kell már öt kávé…

Miben más a Testszerviz, mint az előző próbálkozásaim?

Abban, hogy itt már az első héttől mentek le a kilók, és hát nem éheztem! Sőt! Jókat ettem! Teljesen más volt, mint amit eddig tapasztaltam, mikor a fogyást akartam elérni. Alig ettem régen, éheztem sokszor… és még akkor is híztam!

Nem térek vissza a régibe, persze, hogy folytatom a megtanult, testszervizes életmódot. Mert jól érzem magam, és már a csoki sem hiányzik! Régen volt olyan, felébredtem, és megettem egy tábla csokit?! Félálomban, mert úgy hiányzott… Most nem érdekel a csoki, pedig mindig van otthon.

Az elmúlt 3 hónap alatt mindenben megváltozott az életem. Sokkal jobban érzem magam, az élet minden területén.

Aki gondolkodik, annak üzenem: azonnal kezdje el!

Én is átéltem ezt! Kitöltöttem a tesztet, aztán mégsem küldtem el, csak gondolkoztam… Én is úgy gondoltam a sok-sok próbálkozás után, hogy nem fog sikerülni… És sikerült!

Nem akartam az elején fotózkodni, de most már fontosnak érzem elmondani, hogy a Testszerviz működik, van remény!”


Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Tündi is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket