V. Brigitta

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

„Brigittát kicsi kora óta ismerem, mindig is vékony volt. A program elkezdésére a napi szinten jelentkező rossz közérzete, emésztési problémái és a fáradékonysága miatt szánta el magát. Szeretett volna egy pár kilót hízni is. Nagyon lelkiismeretesen követte az utasításokat, nagyon jól tudta értelmezni testének visszajelzéseit. Az általa jelzett tünetek: a hasi puffadás és fájdalmak pár hét leforgása alatt teljesen megszűntek. Ahogy teltek a hetek, egyre több és több pozitív visszajelzésre lett figyelmes: egyre jobban bírta a munkáját, este 8-kor még tudott otthon tevékenykedni, nem húzta az ágy, a nehéz napok előtt az évekig megszokott „tini” pattanások elmaradtak. A program első felében kicsit csökkent a súlya, de a program előrehaladtával visszanyerte azt, sőt a harmadik hónap végére sikerült 2 kilóval többet mérni. Együtt sikerült arra is rájönnünk, hogy mely ételcsoportok azok, melyek nem kedveznek a testének, mert amellett, hogy kellemetlen tüneteket produkálnak még a súlycsökkenést is megindítja nála.”

Így ír tapasztalatairól Brigitta:

„Hosszú idő óta éreztem, hogy valami nincs rendben az emésztésemmel. A hasam puffadt, sűrűn fájt. Erős migrénes fejfájásaim egésznapra megsemmisítettek. Ez, nem mehetett így tovább, ekkor döntöttem úgy, hogy életmódot váltok!

A program elején nehéz volt elhagyni a berögzött megszokásokat. A kezdeti nehézségek után hétről hétre pozitív tapasztalataim voltak. Elmúlt a haspuffadásom, elmúltak a hasi görcsim, az arcbőröm kitisztult, a hajam sem töredezett többé. A migrénes fejfájásaim drasztikusan lecsökkentek. Az ízületeim is helyre jöttek.

Energikusabb lettem, egésznap képes vagyok pörögni. A program során rájöttünk, hogy mely ételek okozzák a hasi panaszokat, így ezeket már tudatosan kerülöm.

Judit mindvégig mellettem volt, támogatott, kérdéseimre készségesen válaszolt bármikor. Mindig nagyon kedves, pozitív és motiváló volt.”

V Brigitta


Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Brigitta is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket