V. Edit

TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKERBEJEGYZÉSRE!

Te is elérhetsz hasonló sikereket! Kezdéshez KLIKK IDE!


 

A Testszerviz programom nagy része a kijárási korlátozás idejére esett, volt stressz bőven, és mégis 6 kg-ot fogytam, valamint 22 cm felesleg tűnt el a testemről. A 27-es BMI indexem 23,7 lett. Már nem vagyok túlsúlyos orvosi értelemben sem. :)

Nagyon jó, hogy mozgékonyabb vagyok. Könnyebb mozogni, elindulni, lehajolni (pl. takarítás, sport, meg úgy egyáltalán). Jó, hogy csinosabb lettem, vékonyabb, de azért maradt belőlem. A régi vékonyabb alakomra való ruháktól sem kell megszabadulni, újra viselhetem őket, bár kell néhány új fehérneműt vásárolni. Jó a napot lapos hassal indítani, örömet okoz, feldob.

A konzultásom (Haness Rita) felkészült, hiteles, empatikus, rugalmas (nagyon jól érzi, mennyire kell belemennie az aktuális problémákba), kedves, figyelmes. A személye nagyban hozzájárult ahhoz, hogy egyáltalán belevágtam ebbe a programba (mivel korábban is volt vele kapcsolatom, természetesen egészség témában). Döntő többségében online tudtunk csak konzultálni, de így is tökéletesen működött a program.

Rita hitelességhez nem csak a felkészültség tartozik, hanem az is, hogy ő maga is a Testszerviz program szerint él. És természetesen a kellemes megjelenése is erősíti a hitelességet.

Nagyon örülök, hogy a járványügyi helyzet ellenére végig csináltam a Testszerviz Programomat, és éppen ezzel tettem legtöbbet az immunrendszeremért, hosszú távon az egészségemért.

 

*A kép csak illusztráció


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Edit is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket